Libnet.ro
UNICEF

00:07

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 10-15 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 10-15 miliarde dolari

Uraganul Sandy, care loveste in prezent Statele Unite ale Americii, are deja un impact semnificativ si pare ca va fi un fenomen record atat in termeni meteorologici, cat si economici, conform CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Uraganul Sandy ar putea avea un impact economic in SUA de peste 10-15 miliarde de dolari

Impactul economic al uraganului Sandy va putea fi calculat cu exactitate abia dupa trcerea acestuia, insa are potentialul de a fi mai puternic decat uraganul Irene, care a avut anul trecut un impact estimat la 10-15 miliarde de dolari si a intrat in Top 10 al celor mai distrugatoare furtuni, relateaza sursele de presa.

IMAGINI LIVE. Pagubele facute de URAGANUL Sandy, estimate la 15 MILIARDE de dolari. Americanii au golit magazinele si isi fac provizii

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

IMAGINI LIVE. Pagubele facute de URAGANUL Sandy, estimate la 15 MILIARDE de dolari. O treime din populatia SUA va fi afectata

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

Impactul economic al uraganului Sandy este URIAS: mai putin de jumatate din pierderi sunt asigurate

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 20 de miliarde de dolari dupa ce furtuna a lovit coasta de Est a Statelor Unite cauzand pagube cladirilor si inundand tunelurile de metrou din New York, cel mai populat oras american, scrie Bloomberg.

NEW YORK-UL, SUB AMENINTAREA URAGANULUI SANDY. Aproximativ 400.000 de oameni vor fi EVACUATI. ...

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa. Orasul New York a inchis si reteaua de transport public, inclusiv metroul, in asteptarea uraganului Sandy, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, relateaza AFP. Apa ar putea depasi trei .

Actiunile asiguratorilor europeni scad din cauza uraganului Sandy din SUA

Actiunile asiguratorilor europeni, intre care Swiss Re si Munich Re, sunt in scadere puternica din cauza uraganului Sandy care se indreapta spre coasta de est a Statelor Unite, al carui impact asupra industriei de profil ar putea fi de 6,3 miliarde.

Cel putin 375.000 de locuitori, evacuati la New York inaintea sosirii uraganului Sandy.

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa.

Barack Obama a revenit la Washinton DC, intrerupand campania din cauza Uraganului Sandy.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a revenit luni dimineata la Washington DC, intrerupand campania electorala pentru a supraveghea evolutia Uraganului Sandy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul prezidential, venind de la Orlando Florida, sud-est), a aterizat la ora locala 10. 30, ora Romaniei) la baza aeriana Andrews, la periferia capitalei federale a Statelor Unite, in conditii de ploaie torentiala. Barack Obama si-a anulat luni un eveniment electoral in statul .

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

FOTO in timp real cu urmarile URAGANULUI Sandy. Ce posteaza americanii pe Facebook in fiecare clipa

Americanii au creat pe Facebook o pagina OFICIALA a Uraganului Sandy, pe care posteaza ultimele detalii, dar si imagini pe care ei le surprind in mijlocul dezastrului. Fotografiile sunt realizate din casele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )