Libnet.ro
UNICEF

15:30

Impactul economic al uraganului Sandy este URIAS: mai putin de jumatate din pierderi sunt asigurate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Impactul economic al uraganului Sandy este URIAS: mai putin de jumatate din pierderi sunt asigurate

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 20 de miliarde de dolari dupa ce furtuna a lovit coasta de Est a Statelor Unite cauzand pagube cladirilor si inundand tunelurile de metrou din New York, cel mai populat oras american, scrie Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Impactul economic al uraganului Sandy va depasi 10-15 miliarde dolari

Uraganul Sandy, care loveste in prezent Statele Unite ale Americii, are deja un impact semnificativ si pare ca va fi un fenomen record atat in termeni meteorologici, cat si economici, conform CNBC.

Cel putin 375.000 de locuitori, evacuati la New York inaintea sosirii uraganului Sandy.

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

Consiliul de Securitate al ONU anuleaza reuniuni din cauza uraganului Sandy.

Consiliul de Securitate al ONU, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care urmau sa participe presedinti din America Latina, din cauza uraganului Sandy care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, a anuntat ONU, potrivit Mediafax. Sediul ONU va fi inchis cel putin luni, din cauza amenintarii furtunii, a declarat Eduardo del Buey, un adjunct al purtatorului de cuvant al ONU. Presedintele Guatemalei Otto Perez urma sa prezideze o reuniune a Consiliului de .

NEW YORK-UL, SUB AMENINTAREA URAGANULUI SANDY. Aproximativ 400.000 de oameni vor fi EVACUATI. ...

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa. Orasul New York a inchis si reteaua de transport public, inclusiv metroul, in asteptarea uraganului Sandy, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, relateaza AFP. Apa ar putea depasi trei .

Coasta de est a SUA, in stare de alerta in apropierea uraganului Sandy: Peste 400.000 de americani, evacuati

Coasta de est a Statelor Unite este in stare de asediu in apropierea uraganului Sandy, care a provocat deja ploi torentiale pe litoral, inainte de ajunge pe coasta, paralizand economia si transporturile,.

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

Cea mai SEXY prezentare a uraganului Sandy. Barbatii nu si-au putut lua ochii de la ea

Sotia lui Ice-T, Coco, a postat un video in care prezinta conditiile meteo in timpul uraganului Sandy. Aceasta se lupta sa ramana sonora pe parcursul inregistrarii, din cauza vantului puternic de pe fundal.

FOTO in timp real cu urmarile URAGANULUI Sandy. Ce posteaza americanii pe Facebook in fiecare clipa

Americanii au creat pe Facebook o pagina OFICIALA a Uraganului Sandy, pe care posteaza ultimele detalii, dar si imagini pe care ei le surprind in mijlocul dezastrului. Fotografiile sunt realizate din casele.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )