Libnet.ro
UNICEF

22:30

Impactul emotional al pandemiei asupra grupelor de populatie din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impactul emotional al pandemiei asupra grupelor de populatie din SUA

Pandemia COVID-19 a provocat degradarea sanatatii mintale a milioane de oameni. Un raport american sugereaza cum impactul asupra psihicului este in stransa legatura cu categoriile sociale din America, scrie Zerohedge. continuă pe Ziarul Bursa

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Amazon spune ca aproape 20.000 de angajati din SUA au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Retailerul Amazon spune ca aproape 20. 000 de angajati din SUA au fost depistati pozitiv cu Covid-19, datele referindu-se la toate testele facute in cele sase luni de pandemie. Amazon si Whole Foods au in total 1,37 milioane de angajati, iar rata de infectare este mult sub media nationala, spune compania. Amazon a fost criticata ca nu a publicat mai repede cifrele, mai ales ca angajatii din depozit au protestat in primavara pe motiv ca, desi sunt foarte expusi, nu au primit suficiente masuri de protectie, conform Hotnews.

Amazon spune ca aproape 20.000 de angajati din SUA au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Retailerul Amazon spune ca aproape 20. 000 de angajati din SUA au fost depistati pozitiv cu Covid-19, datele referindu-se la toate testele facute in cele sase luni de pandemie. Amazon si Whole Foods au in total 1,37 milioane de angajati, iar rata de infectare este mult sub media nationala, spune compania. Amazon a fost criticata ca nu a publicat mai repede cifrele, mai ales ca angajatii din depozit au protestat in primavara pe motiv ca, desi sunt foarte expusi, nu au primit suficiente masuri de protectie.

ANALIZA PRIVIND PIETELE ACTIUNILOR DIN SUA: Istoria arata ca o presedintie republicana nu garanteaza boom-ul burselor

Cel mai mare avans al indicelui S and P 500 a fost consemnat in mandatul democratului Bill Clinton: peste 200% Actualul presedinte american Donald Trump considera ca el este motivul pentru care bursele din SUA au o evolutie de succes, dar, spun analistii, la o analiza mai atenta, este posibil ca aceasta declaratie sa nu fie valabila.

Covid-19 se poate raspandi si prin aerosoli, la mai mult de 2 m, confirma autoritatile sanitare din SUA

Centrele SUA pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) si-a actualizat recomandarile de sanatate pe site-ul lor luni, scriind: Unele infectii pot fi transmise prin expunerea la virus din picaturi mici si particule care pot pluti in aer minute sau ore, capabile sa infecteze persoane care se afla la mai mult de doi metri de persoana infectata sau dupa plecarea acestei persoane, potrivit AFP.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )