Libnet.ro
UNICEF

12:45

Covid-19 se poate raspandi si prin aerosoli, la mai mult de 2 m, confirma autoritatile sanitare din SUA

Hotnews Hotnews,
 Covid-19 se poate raspandi si prin aerosoli, la mai mult de 2 m, confirma autoritatile sanitare din SUA

Centrele SUA pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) si-a actualizat recomandarile de sanatate pe site-ul lor luni, scriind: Unele infectii pot fi transmise prin expunerea la virus din picaturi mici si particule care pot pluti in aer minute sau ore, capabile sa infecteze persoane care se afla la mai mult de doi metri de persoana infectata sau dupa plecarea acestei persoane, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Boris Johnson: Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unui Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unuiBrexit fara acord, care ar conduce la situatia in care comertul Regatului Unit cu UE s-.

CORONAVIRUS |OMS: Virusul afecteaza mai mult marile orase, expuse ani de-a randul poluarii

Directoarea Departamentului de sanatate publica si mediu din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Maria Neira, a avertizat, vineri, ca noul coronavirus pare sa afecteze mai mult sanatatea in.

Rusia ignora cererile de a impartasi datele cu privire la controversatul sau vaccin anti-Covid Mai mult de 70% dintre rusi nu vor sa fie vaccinati impotriva coronavirusului

Gamaleya Institute nu a raspuns multiplelor cereri de a oferi mai multe informatii cu privire la rezultatele testelor clinice publicate in The Lancet, potrivit The Moscow Times. Doar douazeci si trei la suta dintre rusii chestionati sunt gata sa fie vaccinati impotriva coronavirusului, rezulta dintr-un studiu realizat de Rusia Unita, relateaza RIA Novosti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )