Libnet.ro
UNICEF

10:45

imparatul mustelor, DramaClub Botosani, cel mai bun spectacol de teatru tanar la a doua editie RELIEF

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
imparatul mustelor, DramaClub Botosani, cel mai bun spectacol de teatru tanar la a doua editie RELIEF

A doua editie RELIEF s-a incheiat duminica. Dupa patru zile de laborator de teatru intensiv, sase dintre cele mai bune trupe de liceu din Romania, in total peste 120 de adolescenti, au urcat pe scena Teatrului Excelsior si au reinterpretat scene din opera lui Carlo Goldoni. Texte din piesele Sluga la doi stapani, Cafeneaua, Piateta . continuă pe Ceaşca de Cultură

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Cel mai bun jucator de Go din lume a fost invins de un calculator

Proiectul AlphaGo continua sa fie unul de succes, cea mai noua victorie a inteligentei artificiale fiind una de mare succes. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, dar se pare ca nici macar cei mai buni dintre cei mai buni nu pot face fata inteligentei artificiale. Jie a inceput un duel [].

Premier League: Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului

Tehnicianul Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului in Anglia, dupa ce a reusit sa castige titlul cu echipa Chelsea Londra.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

VIDEO Cel mai grozav spectacol de pe Pamant, la final dupa 146 de ani

Clovnii, animalele dresate si acrobatii legendarului circ Ringling Bros si Barnum Bailey au facut duminica ultima plecaciune pe o arena de langa New York in spectacolul de adio tinut dupa aproape 150 de ani de reprezentatii ale Celui mai Grozav spectacol de pe Pamant, transmite Reuters.

Sportul - cel mai bun exercitiu pentru creier/ Mersul pe jos timp de 10 zile consecutive reduce depresia

Va doriti o modalitate naturala de a va imbunatati starea de spirit, memoria si de a va proteja creierul impotriva declinului cognitiv legat de varsta? Faceti miscare. O multitudine de cercetari recente, inclusiv doua studii publicate in aceasta primavara, sugereaza ca orice tip de exercitiu care va ridica ritmul cardiac si va face sa transpirati are un impact semnificativ si benefic pentru creier, scrieiflscience. com.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

Cel Mai Mare Show de pe Pamant a tras cortina dupa 146 de ani de existenta. Circul Barnum a fost rapus de activisti si de jocurile de pe telefon

Circul Ringling Brothers and Barnum Bailey, cel mai cunoscut circ din Statele Unite, infiintat in urma cu 146 de ani si promovat drept Cel Mai Mare Show de pe Pamant Greatest Show on Earth), a sustinut ultimul spectacol al sau, duminica, la New York, relataza presa americana.

STUDIU Trei din cinci angajati considera ca isi pot gasi un job mai bun in mai putin de trei luni

Peste 60% din angajatii romani considera ca daca vor sa faca o schimbare in cariera reusesc sa isi gaseasca un loc de munca in mai putin de trei luni. Asa arata cel mai recent studiu facut de eJobs. Potrivit sursei citate, mai mult de jumatate din respondenti isi actualizeaza constant CV-ul, pentru a-si spori sansele de a se angaja.

Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, desfiintat de Johan Cruyff: A distrus Ajax-ul lui Rinus Michels

Cel mai mare jucator olandez din toate timpurile, fostul antrenor legendar al Barcelonei, JohanCruyff, il desfiinteaza pe Stefan Kovacs, considerat la randu-i, cel mai titrat antrenor roman di.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )