Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE impune Rusiei un ultimatum de trei zile pentru a contribui la restaurarea pacii in estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
UE impune Rusiei un ultimatum de trei zile pentru a contribui la restaurarea pacii in estul Ucrainei

Uniunea Europeana a anuntat vineri Rusia ca are ultimatum pana luni sa ia masuri concrete pentru a asigura incheierea unui acord de pace intre fortele guvernamentale ucrainene si militiile separatiste din estul Ucrainei. in caz contrar, alianta celor 28 de state europene au anuntat noi sanctiuni vizand intregi sectoare ale economiei ruse, inclusiv cel energetic, desi pana in prezent au fost vizati in mod special indivizi si companii. continuă pe Adevărul

UE ii acorda Rusiei trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii crizei ucrainene

Uniunea Europeana a anuntat, vineri, ca ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea.

ULTIMATUM pentru Rusia: Trei zile pentru masuri concrete in detensionarea crizei ucrainene. Care sunt conditiile impuse de UE

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni,.

UE da trei zile Rusiei pentru actiuni concrete de reducere a tensiunilor din Ucraina, sub amenintarea unor noi sanctiuni

Liderii Uniunii Europene, reuniti vineri la Bruxelles, ofera trei zile Rusiei pentru a se angaja in actiuni concrete pentru reducerea tensiunilor din estul Ucrainei, avertizand ca, in caz contrar, vor urma noi sanctiuni, scrie AFP.

Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni.

eMAG are Black Friday de vara: trei zile de reduceri la cel mai mare magazin online. Care sunt cele mai cerute produse

EMAG are o campanie de reduceri pentru vara. Pana pe 27 iunie, sunt mii de produse cu reduceri in valoare totala de 5 milioane de lei. Iata cum a fost in primele ore ale campaniei.

CSM cerceteaza disciplinar trei judecatori pentru tergiversarea dosarelor de coruptie. Un alt judecator a fost sanctionat pentru ca intarzie solutionarea cauzelor

Consiliul Superior al Magistraturi CSM) a decis declansarea cercetarii disciplinare in cazul a trei judecatori care au inregistrat intarzieri in solutionarea unor dosare de mare coruptie. In plus, CSM a dispus sanctionarea disciplinara a unei judecatoare de la Tribunalul Bistrita-Nasaud pentru ca ar fi intarziat nejustificat solutionarea unor dosare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1967 seconds )