Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

România Liberă România Liberă,
Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni. continuă pe România Liberă

ULTIMATUM pentru Rusia: Trei zile pentru masuri concrete in detensionarea crizei ucrainene. Care sunt conditiile impuse de UE

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni,.

Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana au impins tara la scindare, relateaza AFP. Lovitura de stat.

Semnarea de catre Ucraina, Georgia si Moldova a acordurilor de asociere cu UE, o lovitura dura pentru Rusia - France Presse

Semnarea de catre Ucraina, Georgia si Moldova a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana constituie o lovitura dura pentru Rusia, care a facut tot posibilul pentru a evita aceasta realitate, scrie AFP.

Nicolae Timofti: Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana a fost, pana in prezent, sensul activitatii mele, in calitate de presedinte al Republicii Moldova

Republica Moldova se asociaza politic si economic cu cea mai importanta uniune de state de dupa cel de-al doilea razboi mondial, Uniunea Europeana, in care in prim-plan se afla omul si bunastarea sa, a declarat presedintele moldovean Nicolae Timofti, in mesajul sau adresat cetatenilor tarii in ajunul semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

Moldova, Ucraina si Georgia au semnat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a semnat Acordurile de Asociere si de Parteneriat Comercial cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia .

Zi istorica pentru Republica Moldova si Ucraina. Rusia nu mai are ce face acum

Trei foste republici sovietice fac astazi un pas mare spre Uniunea Europeana! Republica Moldova, Ucraina si Georgia vor semna tratatele de asociere cu blocul comunitar in cadrul summitului sefilor de.

Rusia critica dur acordul de asociere al UE si Republica Moldova: E o acceptare a sclaviei

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a.

Comisarul european pentru Extindere: Admiterea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana a pus sub semnul intrebarii credibilitatea procesului de extindere a UE

Comisarul european pentru Extindere, StefanFule, a vorbit despre procesul de extindere al UniuniiEuropene intr-un interviu acordat recent, precizand ca acesta a fost pus sub semnul intrebarii de la.

Basescu: Romania sustine Albania pentru aderarea la UE

Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa summit-ul SEECP de la Bucuresti, ca Romania sustine Albania pentru aderarea in Uniunea Europeana. Seful statului a mai spus ca Republica Moldova a fost vedeta summitului si ca aceasta tara va semna vineri acordul de asociere cu UE.

Nume avansate in tarile UE pentru urmatoarea Comisie Europeana. Ce perspective are Romania

In asteptarea Consiliului European din 26-27 iunie, unde liderii politici ai Uniunii vor nominaliza un candidat comun pentru presedintia Comisiei, la nivelul statelor membre au inceput sa fie avansate, oficial sau neoficial, nume pentru viitorii membri ai Executivului european. Romania si-a anuntat oficial sustinerea pentru Dacian Ciolos, pentru un nou mandat pe portofoliul Agricultura, in mod similar - Germania, pentru actualul comisar european in domeniul energiei Gunther Oettinger. Un alt nume prezent in discutiile pentru un portofoliu important, chiar varianta de rezerva pentru Presedintia Comisiei Europene este al fostului premier finalndez, Jyrki Katainen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )