Libnet.ro
UNICEF

14:30

Inalta Curte ar putea da miercuri sentinta in dosarul Baneasa, in care este implicat Puiu Popoviciu

Hotnews Hotnews,
 Inalta Curte ar putea da miercuri sentinta in dosarul Baneasa, in care este implicat Puiu Popoviciu

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, miercuri, sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, in legatura cu asocierea firmei sale, SC Baneasa Investments SA, cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Capitala, pentru un teren de 224 de hectare, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

inalta Curte este posibil sa dea sentinta in dosarul Baneasa, in care este implicat Puiu Popoviciu

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta,astazi, sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, in legatura cu asocierea firmei sale, Baneasa Investments, cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Capitala, pentru un teren de 224 de hectare, potrivit unor surse din presa.

Inalta Curte a amanat pentru 2 august sentinta definitiva din Dosarul Baneasa. DNA a cerut pedepse mai mari decat in prima instanta, unde Popoviciu a primit 9 ani de inchisoare

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat miercuri, pentru 2 august, pronuntarea sentintei definitive in dosarul Baneasa, in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, informeaza Agerpres.

Puiu Popoviciu, sentinta definitiva in dosarul Baneasa

Omul de afaceri Puiu Popoviciu ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul Baneasa. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie decid daca modifica sau nu condamnarea la noua ani.

Magistratii iCCJ ar putea pronunta, miercuri, sentinta definitiva in dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-ar putea pronunta, miercuri, cu o sentinta definitiva in dosarul in care afaceristul Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare.

Dosarul in care preotul Pomohaci a fost acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale a fost preluat de Parchetul General

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures, in care preotul Pomohaci este acuzat de.

VIDEO. Ministrul Doina Pana: Am depus o plangere la Parchetul de pe langa inalta Curte pentru clarificarea situatiei privind taierile ilegale de paduri

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a anuntat, marti, ca a depus o plangere la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru clarificarea situatiei legate de taierile ilegale de padure si iesirea dintr-un blocaj institutional, care impiedica punerea in aplicare a Hotararii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), din iunie 2015.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )