Libnet.ro
UNICEF

22:45

inca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a contactat noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
inca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a contactat noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al politistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a primit confirmarea infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus. Barbatul a intrat in contact cu politistul din penitenciar, care a fost diagnosticat cu coronavirus pe 17 aprilie.

ANP: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis duminica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test privind COVID-19.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju.

COVID-19 |Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu noul coronavirus

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a primit miercuri confirmarea infectarii cu noul coronavirus, el fiind contact al politistului de penitenciare testat pozitiv cu SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a anuntat.

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu un membru de familie infectat. Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes.

Un angajat al penitenciarului Giurgiu, depistat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test pentru SARS-CoV-2. Pentru certitudine, s-a luat decizia retestarii acestuia, politistul de penitenciare aflandu-se, in prezent, internat la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes Bucurestim, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Angajat al Penitenciarului Giurgiu - infectat cu COVID-19. Barbatul nu a manifestat simptome

Alerta la Penitenciarul Giurgiu, unde un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Posibilii contacti au intrat in autoizolare.

inca o asistenta medicala din Tandarei, depistata cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale, infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8 in judetul Ialomita, dupa ceo asistenta de la Spitalul Orasenesc din Tandarei a fost confirmata pozitiv.

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu.

Un brancardier din Mures a murit infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au raportat inca patru decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al mortilor a ajuns la 482 in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )