Libnet.ro
UNICEF

13:15

COVID-19 |Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu noul coronavirus

B1 B1,
COVID-19 |Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu noul coronavirus

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a primit miercuri confirmarea infectarii cu noul coronavirus, el fiind contact al politistului de penitenciare testat pozitiv cu SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a anuntat. continuă pe B1

Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus. Barbatul a intrat in contact cu politistul din penitenciar, care a fost diagnosticat cu coronavirus pe 17 aprilie.

inca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a contactat noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al politistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a primit confirmarea infectarii cu noul coronavirus.

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu un membru de familie infectat. Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes.

ANP: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis duminica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test privind COVID-19.

Angajat al Penitenciarului Giurgiu - infectat cu COVID-19. Barbatul nu a manifestat simptome

Alerta la Penitenciarul Giurgiu, unde un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Posibilii contacti au intrat in autoizolare.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 524, cel al cazurilor se apropie de 10.000

Bilantul persoanelor infectate cu coronavirus in Romania a ajuns miercuri la 9. 710, dupa raportarea a 468 de cazuri noi. Numarul deceselor asociate cu Covid-19 a urcat miercuri la 524, dupa anuntarea a 26 de noi victime, printre care si un medic din Constanta. De la izbucnirea epidemiei in Romania, s-au vindecat 2. 406 pacienti. Starea de urgenta nu va fi prelungita dupa 15 mai, cand se vor relaxa o parte din restrictii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. 45 inca 5 decese. Bilantul zilei - 26, bilant total - 52421. 31 Directorul medical al Spitalului Judetean Suceava se intoarce joi la serviciu Este directorul care a chemat pe 23 martie tot personalul medical la spital20. 36 Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu - confirmat cu noul coronavirus20. 28 S-a finalizat metodologia pentru colectarea plasmei de la donatorii vindecati de COVID-19 Cum si unde se doneaza si cine primeste plasma.

Un angajat al penitenciarului Giurgiu, depistat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test pentru SARS-CoV-2. Pentru certitudine, s-a luat decizia retestarii acestuia, politistul de penitenciare aflandu-se, in prezent, internat la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes Bucurestim, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Un angajat al Penitenciarului Jilava, confirmat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Bucuresti-Jilava a fost confirmat pozitiv, marti, la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP).

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )