Libnet.ro
UNICEF

14:15

inca doi ceceni au fost arestati pentru asasinarea lui Boris Nemtov

Adevărul Adevărul,
inca doi ceceni au fost arestati pentru asasinarea lui Boris Nemtov

Politistii rusi au arestat duminica inca doi barbati, pe care-i acuza pentru uciderea opozantului rus Boris Nemtov, impuscat de patru ori in spate la sfarsitul lunii februarie. Pana acum, autoritatile ruse au retinut patru ceceni - printre care si comandantul adjunct al unui batalion din Ministerul cecen al Apararii - pentru crima comisa in apropierea Kremlinului. continuă pe Adevărul

Doi suspecti au fost arestati privind uciderea lui Boris Nemtov

Doi barbati au fost arestati, fiind suspectati de uciderea politicianului rus Boris Nemtov, au anuntat sambata serviciile federale de securitate ruse FSB).

Doi barbati au fost retinuti in Rusia pentru asasinarea lui Boris Nemtov

Directorul FSB Aleksandr Bortnikov a anuntat ca in dimineata zilei de sambata au fost retinuti doi barbati banuiti ca l-au asasinat pe opozantul rus Boris Nemtov.

Doi suspecti au fost arestati in cazul uciderii lui Boris Nemtov

Doi suspecti au fost arestati sambata, in Rusia, in cadrul anchetei privind uciderea opozantului Boris Nemtov, impuscat la 27 februarie in apropiere de Kremlin, au anuntat Serviciile federale de securitate.

Unul dintre cei cinci suspecti arestati pentru uciderea lui Boris Nemtov a recunoscut ca a participat la asasinat

Unul dintre cei cinci suspecti prezentati duminica unui tribunal din Moscova a recunoscut ca a participat la asasinarea opozantului rus Boris Nemtov, impuscat mortal la 27 februarie in apropiere de Kremlin, a.

Reactie nervoasa a unui sef de la Compania de Autostrazi, dupa ce este intrebat de ce s-a acordat fara licitatie un contract unei firme a carui patron a fost condamnat pentru mita: Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun inter

Florin Dascalu, directorul Directiei Intretinere Autostrazi din CNADNR a avut o reactie nervoasa la adresa unui reporter Digi 24 cand, in timpul unui interviu, a fost intrebat de ce Compania de Autostrazi a atribuit direct, fara licitatie, un contract pentru material antiderapant catre o firma a carui patron a fost condamnat definitiv tocmai pentru ca a dat mita ca sa musamalizeze lucrari de mantuiala facute la drumuri. Directorul din CNADNR a refuzat sa raspunda la intrebare sau sa mai continue interviul, i-a reprosat purtatorului de cuvant al institutiei sa nu mai vina la el cu astfel de jurnalisti. Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun interviu, a mai spus oficialul.

Federatia Maghiara de Handbal a fost amendata pentru rasism impotriva Romaniei

Federatia Europeana de Handbal a anuntat amendarea Federatiei Maghiare de Handbal cu suma de 5. 000 de euro pentru comportament nepotrivit si rasism impotriva tarii noastre, informeaza deputatul Bogdan Diaconu, Presedintele al Partidului Romania Unita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )