Libnet.ro
UNICEF

11:15

inca doua cazuri de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului. imbolnavirile provin din focarul de la Scoala 28

B1 B1,
inca doua cazuri de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului. imbolnavirile provin din focarul de la Scoala 28

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate inca doua cazuri de infectie cu noul tulpina de coronavirus, varianta detectata initial in Marea Britanie. Cele doua imbolnaviriprovin. continuă pe B1

inca 10 cazuri cu tulpina britanica a noului coronavirus au fost descoperite in Romania. Bilantul a ajuns la 18 pacienti Din probele analizate pana acum NU a fost identificat niciun caz cu tulpina din Africa de Sud in tara noastra

Inca 10 cazuri cu tulpina britanica a virusului COVID-19 au fost descoperite in Romania, in urma unei analize de laborator. Din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021.

Alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala, unde este deja confirmat un focar.

Ancheta epidemiologica la Botosani dupa confirmarea a trei cazuri de infectare cu noua tulpina britanica de COVID-19

O ancheta epidemiologica pentru depistarea de noi cazuri de infectari cu noua tulpina britanica de COVID-19 este in curs de desfasurare in Botosani, dupa ce trei tineri au fost confirmati.

Cele doua cazuri de infectare la Cluj cu noua tulpina de coronavirus nu au legatura intre ele si nu au calatorit nici in Marea Britanie

Cele doua persoane din judetul Cluj confirmatecu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu au calatorit in Marea Britanie si nu au legatura intre ele, precizeaza sambata Prefectura.

Cele doua persoane din Cluj diagnosticate cu noua tulpina britanica de coronavirus nu au fost in Marea Britanie

Cele doua persoane din Cluj care au tulpina britanica a COVID-19 nu au fost in Marea Britanie si nici nu au intrat in contact cu vreo persoana venita de acolo.

Alte doua noi cazuri COVID cu tulpina din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Doua noi cazuri de infectie cu tulpina din Marea Britanie au fost confirmate, luni, la Scoala 28 din Bucuresti. Cazurile provin din focarul existent la aceasta unitate.

Diagnosticati cu tulpina britanica a SARS - CoV-2, desi nu au calatorit si nu au intrat in contact cu persoane din UK

Printre romanii diagnosticati cu tulpina britanica a virusului SARS - CoV-2 se numara si doi valceni care au declarat ca nu au nici o legatura cu Regatul Unit.

Creste alarmant numarul de cazuri COVID cu noua tulpina britanica. Zece cazuri noi identificate in Romania

Inca 10 noi cazuri cu noua varianta de SARS- COV- 2 au fost identificate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre rezultatele probelor provenite din mai multe orase ale tarii, in perioada 13-21 ianuarie 2021.

VIDEO Pandemia COVID-19. Uitati de tulpina britanica, oamenii de stiinta sunt ingroziti de mutatia braziliana a coronavirusului, depistata si in SUA

Noile variante ale coronavirusului , cum ar fi cea britanica sau cea sud-africana, se raspandesc in intreaga lume. Dar oamenii de stiinta sunt ingrijorati indeosebi de noua tuplina braziliana. Brazilia a fost devastata saptamana trecuta de un val de infectii provocate de o noua varianta a virusului, care se pare ca e mai contagioasa. Spitalele din regiunea Amazonas sunt coplesite.

Coronavirus: Jumatate din noile infectii din Olanda sunt cu noua tulpina britanica mai infectioasa

Tulpina coronavirusului depistata pentru prima data in Marea Britanie a cauzat jumatate din noile infectii inregistrate in Olanda din 26 ianuarie, a anuntat luni ministrul olandez al sanatatii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )