Libnet.ro
UNICEF

08:00

Creste alarmant numarul de cazuri COVID cu noua tulpina britanica. Zece cazuri noi identificate in Romania

Antena3 Antena3,
Creste alarmant numarul de cazuri COVID cu noua tulpina britanica. Zece cazuri noi identificate in Romania

Inca 10 noi cazuri cu noua varianta de SARS- COV- 2 au fost identificate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre rezultatele probelor provenite din mai multe orase ale tarii, in perioada 13-21 ianuarie 2021. continuă pe Antena3

Ce masuri au luat autoritatile in scoala din Bucuresti unde a fost depistat focarul de coronavirus cu noua tulpina britanica

Un focar cu noua tulpina de COVID-19 a izbucnit la o scoala din Bucuresti. Dupa ce noua contacti ai angajatului de la Scoala nr. 28 din Bucuresti au fost confirmati pozitiv, inca 7 persoane au fost testate po.

Alti zece pacienti cu COVID-19 cu tulpina britanica a noului coronavirus, in Bucuresti, Cluj si Valcea Specialistii spun ca exista posibilitatea unei transmiteri comunitare

In Romania au fost confirmate vineri alte zece cazuri de COVID-19 cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba despre pacienti din Bucuresti, Valcea si Cluj, iar specialistii spun ca exista posibilitatea unei transmiteri comunitare. Secventierile au fost facute in laboratoarele MedLife, pe 79 de probe recoltate din mai multe orase.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii nu a precizat deocamdata daca este vorba despre contacti ai celor 5 cazuri deja confirmate sau nu au legatura cu acestea. De asemenea, nu se stie deocamdata nici daca cei 3 au calatorit in afara tarii.

Studiu de secventiere SARS CoV2: Numarul pacientilor identificati cu noua tulpina din Marea Britanie este in crestere. Exista riscul ca aceasta tulpina sa devina dominanta si in Romania

In urma unei analize efectuata de catre specialistii MedLife parte a diviziei de cercetare din cadrul grupului, din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021 si provenite din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Cluj, Valcea, Galati, Targoviste, Slobozia, Calarasi), s-a constatat ca 10 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 6 probe, din Valcea, 2 probe, si din Cluj, 2 probe. Asadar, exista posibilitatea unei transmiteri comunitare, spun specialistii.

inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului depistate in Romania. Bilantul a ajuns la 8 pacienti

In Romania au fost depistate inca trei cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului, a anuntat astazi Ministerul Sanatatii. in total, in Romania au fost depistati 8 pacienti infectati cu noua tu.

Creste numarul romanilor infectati cu tulpina din Marea Britanie

Inca trei cazuri de infectie cu noua tulpina din Marea Britanie au fost confirmate. Numarul de cazuri confirmate cu noua tulpina a ajuns la opt. Potrivit Ministerului Sanatatii, au fost depistate inca trei cazuri de infectie cu noua tulpina de SARS-CoV-2. Nu s-a precizat, insa, unde au fost diagnosticate aceste trei noi cazuri.

inca 10 cazuri cu tulpina britanica a noului coronavirus au fost descoperite in Romania. Bilantul a ajuns la 18 pacienti Din probele analizate pana acum NU a fost identificat niciun caz cu tulpina din Africa de Sud in tara noastra

Inca 10 cazuri cu tulpina britanica a virusului COVID-19 au fost descoperite in Romania, in urma unei analize de laborator. Din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021.

Andreea Moldovan, despre noile cazuri de infectare cu tulpina britanica: Doua dintre ele apartin focarului din scoala, al treilea nu este din acest focar Cate laboratoare de secventiere genetica exista acum in Romania (VIDEO)

Andreea Moldovan, secretar de stat din Ministerul Sanatatii, a facut o serie de precizari cu privire la cele trei noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus, confirmate in Romania. Doi dintre.

Un focar urias de infectare cu noua tulpina de COVID-19 ar putea fi descoperit la Botosani. Rata de infectare in localitatea Havarna a ajuns la 13,48 cazuri la 1.000 de locuitori

Un nou focar de infectare cu noua tulpina de COVID-19 ar putea fi depistat la Botosani. Autoritatile sanitare cerceteaza aceasta ipoteza si au solicitat analize suplimentare ale probelor recoltate de la.

Cum arata tulpina britanica de COVID-19. Primele imagini la microscop

Au aparut primele imagini cu tulpina britanica de COVID-19. Oamenii de stiinta din Siberia au publicat imagini cu tulpina studiata la microscop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )