Libnet.ro
UNICEF

17:15

inca doua reclamatii de furt din casetele de valori ale unei banci din Pitesti

Adevărul Adevărul,
inca doua reclamatii de furt din casetele de valori ale unei banci din Pitesti

Inca doua persoane au depus plangere la Politie, marti dimineata, dupa ce au constatat ca le-au disparut bani din casetele de valori ale aceleiasi banci unde, in mai putin de o saptamana, alti opt clienti au reclamat disparitii de bani si bunuri. continuă pe Adevărul

Furturile din casetele de valori sunt doar cele descoperite...

Update 17:05 Numarul reclamatiilor a crescut la 11 Numarul reclamatiilor privind furturile din casetele de valori a ajuns la 11, ne-a declarat Dinu Danut, comisar sef in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie IJP) Arges.

Director BCR despre furtul din casetele de valori: Nu sunt indicii privind vinovatia unui ...

Directorul de comunicare al BCR Ionut Stanimir a declarat ca nu exista indicii privind vinovatia unui angajat al bancii in ancheta privind furturile din casetele de valori, informeaza Mediafax. Ceea ce va pot spune este ca procedurile noastre acorda maxima importanta sigurantei clientilor. In acest moment, colaboram cu Politia si le-am pus la dispozitie toate probele materiale si inregistrarile video, insa din indiciile si din semnele momentane nu exista implicare a angajatilor bancii. Ceea .

Furturile din casetele de valori sunt doar cele descoperite...

Update 15:00 Numarul reclamatiilor privind dispari and tia de bani din cutiile de valori de la sucursala BCR Pite and sti a ajuns la zece, dupa ce, astazi, alte doua persoane au depus plangeri, potrivit surselor de presa.

Furturile din casetele de valori sunt doar cele descoperite...

Tomas Spurny, presedintele executiv al BCR, a scris recent un editorial intitulat Sa vorbim despre ceea ce putem sa imbunatatim impreuna. Este o intentie frumoasa. Dar. Nu prea vedem cum sa putem sa imbunatatim impreuna securitatea casetelor de valori de la BCR, avand in vedere ca in ultimele zile au fost reclamate opt furturi la sediul central al BCR Pitesti. Ce sa facem noi? Sa le pazim? .

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an

Guvernul a aprobat, astazi, a doua rectificare bugetara din acest an, conform surselor de presa.

Guvernul aproba a doua rectificare bugetara din 2013: Proiectul este discutat cu FMI

Premierul Victor Ponta a afirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, proiectul fiind discutat cu Fondul Monetar International FMI), relateaza Mediafax. Comparativ cu param.

Evaziunea sufoca Romania. Statul pierde anual 1,31 miliarde de euro din principalele ramuri ale industriei alimentare

Statul pierde anual circa 1,31 miliarde de euro din cauza evaziunii fiscale din principalele ramuri ale industriei alimentare, potrivit calculelor facute de gandul. infosi prezentate, marti, la emisiunea.

Clientii bancii din Pitesti care au ramas fara banii din casetele de valori nu vor fi despagubiti

Ion Sanimir, reprezentantul bancii din Pitesti, de unde au disparut mai multe bani aflati in cutia de valori, a declarat, marti, ca, cel mai probabil, clientii nu vor fi despagubiti si ca nu exista date care.

Salariile din Formula 1 ale celor care nu piloteaza

Salariul mediu in Formula 1, al persoanelor membre ale echipelor in afara pilotilor, ajunge la 68. 000 de euro pe an. Nu exista date oficiale, insa estimarile au fost facute de revista franceza specializata Sportune. In mod evident, un mecanic sau un inginer de la castiga mai mult decat unul de la Marussia, insa cifrele sunt pe acolo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )