Libnet.ro
UNICEF

18:00

Guvernul aproba a doua rectificare bugetara din 2013: Proiectul este discutat cu FMI

B1 B1,
Guvernul aproba a doua rectificare bugetara din 2013: Proiectul este discutat cu FMI

Premierul Victor Ponta a afirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, proiectul fiind discutat cu Fondul Monetar International FMI), relateaza Mediafax. Comparativ cu param. continuă pe B1

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an

Guvernul a aprobat, astazi, a doua rectificare bugetara din acest an, conform surselor de presa.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an: deficitul bugetar creste la 15,9 miliarde de lei, respectiv 2,54% din PIB

Guvernul a aprobat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. Astfel, tinta de deficit bugetar a fost revizuita ascendent la 15,9 miliarde de lei mai mare cu 1,2 miliarde de lei), respectiv 2,54% din PIB.

Ungureanu: Nu vad nicio diferenta intre prima si a doua rectificare bugetara

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Partidului Forta Civica FC), critica modul in care Guvernul Ponta a facut rectificarea bugetara, precizand ca nu sesizeaza nicio diferenta intre prima si a doua rectificare bugetara, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Afaceri Externe si Camera Deputatilor

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor.

A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Externe si Camera Deputatilor. Sanatatea si Ministerul Muncii pierd bani

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor.

VIDEO A doua rectificare bugetara: Veniturile bugetului de stat scad cu 2,909 miliarde lei, majorari de bugete la Interne, Justitie, Externe si Camera Deputatilor. Sanatatea si Ministerul Muncii pierd bani

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari suplimentare urmand sa beneficieze Afacerile Interne, Justitia, Externele si Camera Deputatilor. Proiectele pot fi citite aici.

Noua rectificare bugetara a fost aprobata miercuri in Guvern

Guvernul a aprobat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, proiectul fiind discutat cu Fondul Monetar International, a declarat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Comparativ.

Rectificare bugetara negativa

A doua rectificare bugetara din acest an va fi negativa deoarece incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei, astfel ca resursele tuturor ministerelor vor fi mai putine pana la sfarsitul anului, a afirmat premierul Victor Ponta.

Rectificare bugetara cu TAIERI la majoritatea ministerelor. Cine va beneficia de alocari suplimentare

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltarii, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sanatatii, Societatii Informationale si Apararii vor fi taiate la a doua rectificare din acest an, de alocari.

Rectificarea bugetara: Ponta sustine ca sunt alocati in continuare toti banii necesari pentru cofinantari, Chitoiu spune ca s-a redus partea de cofinantare pentru proiectele europene

Guvernul a aprobat miercuri a doua rectificare bugetara din acest an, printr-o reducere a veniturilor bugetare cu 2,9 miliarde de lei si prin diminuarea cheltuielile cu 1,6 miliarde de lei. Cele mai mari sume au fost taiate de la Ministerul Finantelor 526,6 de milioane), de la Ministerul Muncii 520,4 milioane), de la Ministerul Dezvoltarii 315,1 milioane), Ministerul Mediului 178 de milioane), Ministerul Transporturilor 134,3 milioane) si de la Ministerul Economiei 62 de milioane). La toate aceste ministere s-au redus sumele pentru cofinatarea proiectelor europene, a afirmat ministrul finanatelor, Daniel Chitoiu la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Cu cateva ore mai devreme, inaintea sedintei de Guvern, premierul afirma ca, dimpotriva, au fost alocate sume pentru cofinantari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )