Libnet.ro
UNICEF

09:15

inca trei persoane din R.Moldova au murit din cauza gripei

Adevărul Adevărul,
inca trei persoane din R.Moldova au murit din cauza gripei

Gripa de tip AH1N1) face noi victime. Saptamana trecuta, trei persoane, printre care si un copil, si-au pierdut viata din cauza complicatiilor asociate cu gripa. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale mentioneaza ca persoanele decedate nu au fost vaccinate impotriva gripei sezoniere. Astfel, de la inceputul sezonului epidemic, numarul deceselor asociate gripei ajunge la noua. continuă pe Adevărul

inca un barbat a murit din cauza gripei, in Arges

In judetul Arges a fost confirmat un al doilea deces provocat de gripa. Este vorba despre un barbat in varsta de 43 de ani din Darmanesti, confirmat cu virus gripal AH1, care avea insa si o afectiune cronica.

inca sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 54

Inca sase persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 54, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Stire in curs.

Bilantul deceselor din cauza gripei creste alarmant. Alte doua persoane au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Avalansa n sudul Poloniei / Trei persoane sunt ngropate n zapada

Trei persoane au fost surprinse de o avalansa in Muntii Tatra, sudul Poloniei, a anuntat serviciul de salvare TOPR la postul de televiziune TVN24, relateaza Reuters.

Epidemie de gripa in Romania. inca doua persoane au murit de gripa. Care sunt diferentele intre raceala si gripa

Gripa a mai produs doua decese, numarul mortilor ajungand la 56, potrivit ultimelor statistici publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP). in Romania a fost constatata epidemia de gripa, dupa ce tara noastra a inregistrat trei saptamani la rand un numar de cazuri peste cel asteptat de specialisti.

14 gradinite si scoli, nchise joi si vineri n Bucuresti din cauza gripei

14 unitati de invatamant vor fi inchise joi si vineri in Bucuresti din cauza epidemiei de gripa, a anuntat miercuri reprezentanta Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) Marina Manea.

Masuri de urgenta in scoli, din cauza gripei. Mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi inchise

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat propunerea suspendarii cursurilor in mai multe gradinite si scoli din Bucuresti. Propunem suspendarea activitatii pentru aceste unitati de.

Continua defrisarile ilegale din padurile galatene. Politistii au surprins alte trei persoane dupa ce taiasera zeci de copaci

Trei barbati sunt cercetati pentru taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos, dupa ce au fost depistati de oamenii legii cand incercau sa plece cu o caruta plina cu copaci taiati dintr-o padure din vecinatatea localitatii Nartesti.

Trei persoane au fost arestate in dosarul lui Tudor Simionov, romanul omorat in noaptea de Anul Nou

Politia britanica a arestat trei suspecti in ancheta privind uciderea cetateanului roman Tudor Simionov, in noaptea de Anul Nou, in fata clubului de noapte londonez Mayfair, a relatat marti seara editia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )