Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 6 victime ale epidemiei de coronavirus in Romania. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.305

B1 B1,
inca 6 victime ale epidemiei de coronavirus in Romania. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.305

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, joi seara, la 1. 305 decese. Ultimele sase victime raportate erau din Suceava, Vrancea, Bucuresti, Galati, Mehedinti si Gorj si aveau varste cuprinse. continuă pe B1

inca opt decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime, o asistenta medicala de 46 de ani

Inca opt persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 1296. Printre victime se afla si o asistenta medicala de 46 de ani, din Botosani.

inca sase decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1276

Inca sase persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1276 de decese. Printre victime se afla si un barbat de 64 de ani, din Sibiu.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 19.398 Pacienti vindecati: 13.426

Alte 141 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate luni, in Romania, bilantul ajungand la 19. Numarul pacientilor vindecati, de la inceputul epidemiei incoace, este de 13. 426, potrivit datelor furnizate de Grupul de comunicare Strategica.

Sase noi decese provocate de coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1305

Inca sase persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 1305. Toate victimele sufereau si de alte boli.

inca 9 victime ale noului coronavirus. Bilantul a ajuns la1.288 de decese

Noul coronavirus a mai facut azi nc noua victime in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la1.

CORONAVIRUS. inca opt decese cauzate de COVID-19. Bilantul total ajunge la 1.296

Grupul de Comunicare Strategica anunta, miercuri, inca opt decese cauzate de Covid-19. Potrivit autoritatilor, persoanele care au murit au varste cuprinse intre 42 si 92 de ani si provin din.

141 de noi infectari cu coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total al cazurilor confirmate ajunge la 19.398

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 19. 398 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 141 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 270 de decese, iar 13. 246 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 159.

Trei noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.299

Trei noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate joi dimineata, ducand bilantul total al deceselor la 1. Este vorba de un barbat de 75 de ani din Ilfov, altul de 81 de ani din Tulcea si un al treilea in varsta de 67 de ani din Suceava, toti cu alte afectiuni cronice.

Business report CCIR explica situatia terenului de la Romexpo, unde a intrat intr-o asociere cu Iulius Group. ASF: Organigrama coruptiei. Tinerii marile victime ale riscului de saracie. IMM Invest, colacul de salvare care inca nu salveaza pe nimeni

Camera de Comert explica situatia terenului de la Romexpo, unde a intrat intr-o asociere cu Iulius Group pentru dezvoltarea unui proiect gigant de 3 mld. euro * ASF: Organigrama coruptiei * Tinerii marile victime ale riscului de saracie: o evolutie pe grupele de varsta * Noi conditii la cumpararea terenurilor agricole: Nu vor putea fi revandute mai devreme de 8 ani decat cu impunerea unui impozit substantial * Companiile romanesti functioneaza la turatii scazute, dar nu se inchid * IMM Invest, colacul de salvare care inca nu salveaza pe nimeni * Cat va mai fi obligatorie purtarea mastii? Raspunsul lui Nelu Tataru * Foodpanda preia resturantele care se aflau in portofoliul Uber Eats.

152 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Bilantul infectarilor a ajuns la 19.669

Pana astazi, 3 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 19. 669 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13800 au fost declarate vindecate si externate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )