Libnet.ro
UNICEF

23:00

Incendiar! PSD propune sa nu se mai dea BANI pentru ALOCATIILE COPIILOR! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Incendiar! PSD propune sa nu se mai dea BANI pentru ALOCATIILE COPIILOR! Detalii de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD de Iasi Silviu Macovei propune ca banii pentru alocatia copiiilor sa fie inlocuiti de bonuri. Acestea vor putea fi folosite pentru achizitionarea unor produse, precum cele alimentare, rechizite si. continuă pe B1

De ce a primit Romnia mai multi bani de la UE pentru bugetul 2021-2027 / Siegfried Muresan: Va urma o negociere foarte dura. Guvernul Romniei trebuie sa apere aceste cresteri de alocari

Romania a primit mai multe fonduri de la Uniunea Europeana pentru bugetul 2021-2027 in urma schimbarii metodologiei de alocare, care ia acum in calcul nu doar Produsul Intern Brut, ci si alte criterii precum somajul unei regiuni, sisteme mai putin performante de educatie sau integrarea migrantilor. De aici incepe rolul Guvernului Romaniei, care va trebui sa apere aceste cresteri de alocari pentru tara noastra in negocierile cu celelalte state membre din Consiliul UE, arata europarlamentarul Siegfried Muresan.

INCENDIAR! PSD si Dragnea pregatesc o lovitura TERIBILA pentru ROMANII din strainatate! Ce se va intampla cu banii care nu pot fi justificati

Senatorul PNL Florin Citu sustine Guvernul pregateste o lovitura teribila pentru romanii din strainatate. Potrivit demnitarului, cei care vor trimite bani in tara vor fi impozitati, daca nu pot justifica.

Cel mai eficient truc pentru albirea lenjeriei cu aspect gri sau cu pete galbene

Pete galbene sau aspect gri pe haine? Brightside prezinta cele mai eficiente tructurim pentru scoaterea acestora. Uscator de par Cu un uscator de par, poti incalzi petele provenite de la sucuri,.

Un deputat PSD propune desfiintarea PNL si USR: De unde vine supararea parlamentarului

Afirmatiile unor lideri PNL si USR care au cerut ca Iohannis sa nu o revoce pe Kovesi in urma deciziei CCR a provocat supararea deputatului PSD Liviu Plesoianu. Acesta propune ca aceste partide sa fie declarate ne.

Incident grav la sediul PSD Timis. Mai multe sticle au explodat chiar in fata cladirii

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineata, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timis, iar unele au explodat chiar in fata sediului partidului aflat la guvernare. Un timisorean care trecea prin.

Sunt bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute fonduri in acest scop, informeaza Agerpres.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

Ghizdeanu: CNSP nu are bani pentru a sustine Programul Investeste n tine, dar va primi

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) va trebui sa primeasca bani la buget pentru a sustine dobanzile si comisioanele bancare din cadrul Programului Investeste in tine, sustine presedintele institutiei, Ion Ghizdeanu.

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase mesaje pentru copilul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )