Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu la patru imobile din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Incendiu la patru imobile din Bucuresti

Podurile a patru imobile au fost cuprinse de foc, pe strada Heliade intre Vii din Capitala, iar la fata locului sunt mari degajari de fum. Pana in acest moment, nu exista date privind eventuale victime. continuă pe Adevărul

Incendiul la cele patru imobile din Bucuresti a fost localizat. in continuare se degaja mult fum

Podurile a patru imobile au fost cuprinse de foc, pe strada Heliade intre Vii din Capitala, iar la fata locului sunt mari degajari de fum. Pana in acest moment, nu exista date privind eventuale victime. Incendiul a fost localizat.

Incendiu pe strada Heliade intre vii din Bucuresti. Focul a cuprins patru imobile

Un incendiu izbucnit luni pe strada Heliade intre vii din Bucuresti a cuprins patru imobile, iar in zona sunt degajari mari de fum, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Pana in acest moment nu exista date privind eventuale victime, a precizat purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile.

UPDATE Incendiul de pe strada Heliade intre vii din Bucuresti a fost stins

Un incendiu izbucnit luni pe strada Heliade intre vii din Bucuresti a cuprins patru imobile, iar in zona sunt degajari mari de fum, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Pana in acest moment nu exista date privind eventuale victime, a precizat purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile. UPDATE ora 18:10: Incendiul a fost stins. Nu s-au inregistrat victime.

Incendiu puternic la un depozit din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit sambata la o hala de depozitare de pe bulevardul Bucurestii Noi nr. 176, la fata locului actionand opt autospeciale de stingere, informeaza reprezentanti ai ISU Bucuresti -.

Ce se intampla cu o autospeciala de pompieri pe strazile din Bucuresti. Imagini care pot salva vieti!

ISU Bucuresti-Ilfov a postat, pe pagina de Facebook, o filmare facuta in traficul din Bucuresti care scoate in evidenta multe dintre greselile pe care le fac soferii atunci cand le apare &i.

Un student la Academia Tehnica Militara din Bucuresti a devenit campion mondial la kempo

Claudiu Dimache, student caporal la Academia Tehnica Militara din Bucuresti, a reusit o performanta sportiva extraordinara, devenind campion mondial la kempo.

Protest la Ambasada Rusiei din Bucuresti: Circa 30 de oameni scandeaza Solidaritate si Libertate

Aproximativ 30 de oameni au manifestat vineri seara in fata ambasadeiRusiei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu protestele anticoruptie care au au avut loc in Rusia la sfarsitul saptamanii trecute, scrie Digi24. ro.

UPDATE Protest la Ambasada Rusiei din Bucuresti: Circa 30 de oameni scandeaza Solidaritate si Libertate

Aproximativ 30 de oameni au manifestat vineri seara in fata ambasadeiRusiei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu protestele anticoruptie care au au avut loc in Rusia la sfarsitul saptamanii trecute, scrie Digi24. ro. Doi dintre reprezentantii protestatarilor au fost primiti de ambasadorul Rus, Valeri Kuzmin. 'A fost nemultumit de acest protest. La un moment dat a tinut foarteinsistent sa ne spuna ca ei nu vor accepta lectii de la nimeni. ', a afirmat Alexandru Surcel, organizator al protestului, dupa intalnirea cu ambasadorului.

Protest la Ambasada Rusiei din Bucuresti: Circa 30 de oameni au scandat Libertate in semn de solidaritate cu opozantii lui Putin

Aproximativ 30 de oameni au manifestat vineri seara in fata ambasadeiRusiei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu protestele anticoruptie care au au avut loc in Rusia la sfarsitul saptamanii trecute, scrie Digi24. ro. Doi dintre reprezentantii protestatarilor au fost primiti de ambasadorul Rus, Valeri Kuzmin. 'A fost nemultumit de acest protest. La un moment dat a tinut foarteinsistent sa ne spuna ca ei nu vor accepta lectii de la nimeni', a afirmat Alexandru Surcel, organizator al protestului, dupa intalnirea cu ambasadorul.

Vizita Printului Charles in Romania se incheie vineri, cand mostenitorul tronului britanic merge la Teatrul National din Bucuresti

Printul Charles va merge vineri la Teatrul National din Bucuresti, aceasta fiind ultima zi vizitei Altetei Sale Regale in Romania, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )