Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu puternic in Bucuresti: ISU a intervenit cu sapte autospeciale de stingere (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu puternic in Bucuresti: ISU a intervenit cu sapte autospeciale de stingere (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza pe strada Heliade intre Vii din Bucuresti, in apropiere de Doamna Ghica. Flacarile au cuprins 4 imobile, dar pentru moment nu exista date despre eventuale. continuă pe B1

Incendiu puternic in Bucuresti: ISU a intervenit cu sapte autospeciale de stingere

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza pe strada Heliade intre Vii din Bucuresti, in apropiere de Doamna Ghica. Flacarile au cuprins 4 imobile, dar pentru moment nu exista date despre eventuale.

Incendiu in Bucuresti. Doua imobile de pe strada Heliade intre Vii din Capitala au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit in Bucuresti, luni, in podul a doua imobile, cu o suprafata de 200 metri patrati, aflate pe str. Heliade intre Vii, insa pana in acest moment nu s-au inregistrat victime, informeaza Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Un elicopter de la Aviatie a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu puternic in Lunca Ariesului, judetul Alba

Peste 40 de pompieri, jandarmi si un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie intervin, sambata, pentru stingerea unui incendiu puternic intr-o zona greu accesibila, din Lunca Ariesului, unde focul a cuprins zece hectare de vegetatie uscata si liziera, potrivit Mediafax.

Incendiu puternic la un depozit din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit sambata la o hala de depozitare de pe bulevardul Bucurestii Noi nr. 176, la fata locului actionand opt autospeciale de stingere, informeaza reprezentanti ai ISU Bucuresti -.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )