Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh - FOTO, VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Nu a fost anuntat un bilant al victimelor din mallul .

VIDEOCompania Kalasnikov a deschis un magazin de suveniruri in cel mai mare aeroport din Moscova

Producatorul militar Kalasnikov, a carei arma de asalt AK-47 este in dotarea fortelor rusesti de 70 de ani, a deschis un magazin in aeroportul moscovit Sheremetyevo, in care vinde suveniruri, inclusiv modele de plastic ale pustilor produse, transmite Reuters.

Financial Times: Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times, potrivit Agerpres.

Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times.

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat la JO de la Rio meciul in care s-a marcat cel mai rapid gol din istoria competitiei

Brazilia este prima finalista a turneului olimpic de fotbal de la Rio, dupa o victorie categorica obtinuta in fata nationalei din Honduras, scor 6-0. in meciul arbitrat de romanul Ovidiu Hategan, Neymar a reusit cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Starul celor de la FC Barcelona a marcat dupa doar 16 secunde, stabilind astfel un nou record la JO, atat in fotbalul masculin, cat si in cel feminin.

Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Brazilia se califica in finala turneului de fotbal (VIDEO)

Nationala de fotbal a Braziliei a ajuns la un singur pas de prima medalie de aur din istorie la Jocurile Olimpice. Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Olimpiadelor, scor 6-0, in semifinala cu Honduras,.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

Rio 2016: Neymar marcheaza cel mai rapid gol din istoria turneului olimpic de fotbal

Brazilia s-a calificat, miercuri, in finala turneului olimpic dupa 6-0 intr-o semifinala cu Honduras arbitrata pe Marcana de Ovidiu Hategan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )