Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu urias in Resita. Arde cladirea Primariei, Consiliului Judetean si Prefecturii

Antena3 Antena3,
Incendiu urias in Resita. Arde cladirea Primariei, Consiliului Judetean si Prefecturii

Un incendiu urias a izbucnit, in aceasta seara, in Resita. Cladirea in care functioneaza Primaria, Consiliul Judetean si Prefectura a izbucnit in flacari, iar la fata locului s-au deplasat numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Cladirea Prefecturii si Consiliului Judetean Caras-Severin a luat foc. Opt autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului

Un incendiu a izbucnit, marti, in jurul orei 20. 00, la ultimul etaj al cladirii care gazduieste cele mai importante institutii ale judetului Caras-Severin.

Dupa trei mandate de primar la Oradea, Ilie Bolojan candideaza pentru sefia Consiliului Judetean

Liberalul Ilie Bolojan, aflat la finalul celui de-al treilea mandat de primar la Oradea, si-a depus luni candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor, conform Agerpres.

Dupa trei mandate de primar la Oradea, Ilie Bolojan candideaza pentru sefia Consiliului Judetean

Liberalul Ilie Bolojan, aflat la finalul celui de-al treilea mandat de primar la Oradea, si-a depus luni candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor.

Director al Consiliului Judetean Prahova, ucis de COVID-19. Cum s-ar fi infectat - multi romani fac aceasta greseala

Este doliu la Consiliul Judetean Prahova dupa ce Ioan Dragomir, fost director, a murit dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Potrivit presedintelui CJ, Ioan Dragomir a fost plecat in concediu, iar acolo s-a intalnit cu sora lui venita din Spania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )