Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Antena3 Antena3,
Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Trei persoane, doua femei si un copil, si-au pierdut viata in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, relateaza AFP. Potrivit. continuă pe Antena3

Incendiu puternic intr-o zona impadurita din Bacau: Zece hectare au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit intr-o zona impadurita din muntii judetului Bacau, peste zece hectare de litiera, cioate si busteni uscati fiind cuprinse de flacari, iar 60 de pompieri si angajati ai Directiei Silvice incearca sa limiteze extinderea focului, transmite Mediafax.

Cel putin trei persoane au murit in Franta intr-un incendiu produs intr-o cladire ...

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Incendiul violent, care a izbucnit in cursul noptii de duminica spre luni, a cuprins in totalitate cladirea, potrivit locotenent-colonelului din cadrul serviciului de pompieri .

Lyon: cel putin trei oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire ocupata de romi

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP.

Incendiu violent in Bacau. Peste zece hectare de teren ard de 24 de ore

Un incendiu puternic a izbucnit intr-o zona impadurita din muntii judetului Bacau, peste zece hectare de litiera, cioate si busteni uscati fiind cuprinse de flacari, iar 60 de pompieri si angajati ai Dire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )