Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel putin trei persoane au murit in Franta intr-un incendiu produs intr-o cladire ...

România Liberă România Liberă,
Cel putin trei persoane au murit in Franta intr-un incendiu produs intr-o cladire ...

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Incendiul violent, care a izbucnit in cursul noptii de duminica spre luni, a cuprins in totalitate cladirea, potrivit locotenent-colonelului din cadrul serviciului de pompieri . continuă pe România Liberă

Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Trei persoane, doua femei si un copil, si-au pierdut viata in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, relateaza AFP. Potrivit.

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 12 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 12 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre.

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 17 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 17 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre.

Lyon: cel putin trei oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire ocupata de romi

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP.

UPDATE: Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile din Turcia

Update 15:55 - Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP. Din pacate, avem 13 morti.

Explozii intr-un sat din Turcia, la granita cu Siria. Cel putin patru persoane au fost ucise

Patru explozii, provocate cel mai probabil de obuze, au avut loc sambata intr-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, anunta postul turc NTV, conform Mediafax. Exploziile au fost provocate de.

iMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Nouasprezece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc duminica in timpul unei defilari de Ziua Mamelor in New Orleans Louisiana, in sudul Statelor Unite), a.

Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,2 din Iran

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 a avut loc sambata dimineata in sudul Iranului, aproximativ 20 de persoane fiind ranite, anunta Centrul american de geofizica USGS), citat de AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba. Prezenta mare la vot in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. UPDATE Alte doua atacuri cu bomba s-au produs sambata in Pakistan, provocand moartea a altor 6 persoane, transmite AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 11 morti in 3 atacuri cu bomba. Cetatenii vin la urne in numar mare in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara, in pofida amenintarilor rebelilor talibani. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de vot, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )