Libnet.ro
UNICEF

10:15

Incendiul din Colectiv: 17 persoane, internate in spitalele din strainatate, doua in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv: 17 persoane, internate in spitalele din strainatate, doua in Bucuresti

In spitalele din tara si din strainatate mai sunt, in prezent, internati, 19 raniti in incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucurestean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Tragedia din Colectiv. Doua persoane mai sunt internate in Bucuresti, una fiind in stare critica. 19 pacienti se afla in spitale din strainatate

Tragedia din Colectiv. Doua persoane ranite in urma incendiului care a avut loc pe 30 octombrie in clubul bucurestean Colectiv se afla inca internate in spitale din Bucuresti, una fiind in stare critica. Alti 19 raniti sunt internati in unitati sanitare din strainatate.

Solistul trupei Goodbye to Gravity, primul semn pe Facebook, dupa incendiul din Colectiv

Solistul Andrei Galut, singurul supravietuitor din formatia Goodbye to Gravity dupa tragedia din clubul Colectiv, a inceput sa aiba din nou activitate pe pagina personala de Facebook.

Cristian Busoi, pe Facebook: Nu am intentionat sa ma folosesc de tragedia din Colectiv. Imi cer scuze

Candidatul PNL la primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a prezentat scuze pe contul sau de facebook celor care s-au simtiti lezati de faptul ca a folosit pe un banner electoral tragedia din Colectiv. Marturisesc cu toata sinceritatea ca nu am intentionat acest lucru, iar celor pe care aceasta asociere i-a lezat in vreun fel le cer scuze. Inteleg ceea ce i-a deranjat si ii asigur de faptul ca nu am intentionat sa ma folosesc de ce s-a intamplat in tragedia de la Colectiv sau in cea intamplata in martie '77, a declarat Busoi. Politicianul liberal a afisat la o conferinta un banner urias cu imagini de la protestele de dupa tragedia de la Colectiv alaturate imaginilor cu dezastrul de dupa cutremulul din 1977.

Incendiul din Chisinau: Doua dintre cele trei paciente de la Spitalul de Arsi vor fi operate marti

Starea a doua dintre femeile ranite in incendiul din Chisinau care au fost aduse la Spitalul de Arsi este destul de grava, insa ele vor fi operate marti, in timp ce a treia persoana este in stare critica, astfel ca nu poate fi operata deocamdata, potrivit medicului Adrian Stanculea.

Trei ministere fug de responsabilitate in cazul Colectiv

Transportul tinerilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv din Romania spre spitalele din strainatate s-a facut si cu aeronave ale Ministerului Apararii Nationale. Transferul a fost asigurat de catre Ministerul Afacerilor de Interne, iar criza medicala de dupa tragedie a fost gestionata de Ministerul Sanatatii. insa nici unul dintre aceste ministere nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca pacientii au ajuns in spitalele europene deja infectati cu bacterii intraspitalicesti. in schimb, plaseaza responsabilitatea pentru aceasta decizie asupra medicilor.

Prima poza postata de solistul trupei Goodbye to Gravity pe Facebook dupa tragedia din Colectiv

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a postatpe Facebook doua fotografii, pe cea de profil si pe cea de coperta. in una din fotografii apar membrii formatiei, iar in cealalta apare Andrei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )