Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cristian Busoi, pe Facebook: Nu am intentionat sa ma folosesc de tragedia din Colectiv. Imi cer scuze

Hotnews Hotnews,
 Cristian Busoi, pe Facebook: Nu am intentionat sa ma folosesc de tragedia din Colectiv. Imi cer scuze

Candidatul PNL la primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a prezentat scuze pe contul sau de facebook celor care s-au simtiti lezati de faptul ca a folosit pe un banner electoral tragedia din Colectiv. Marturisesc cu toata sinceritatea ca nu am intentionat acest lucru, iar celor pe care aceasta asociere i-a lezat in vreun fel le cer scuze. Inteleg ceea ce i-a deranjat si ii asigur de faptul ca nu am intentionat sa ma folosesc de ce s-a intamplat in tragedia de la Colectiv sau in cea intamplata in martie '77, a declarat Busoi. Politicianul liberal a afisat la o conferinta un banner urias cu imagini de la protestele de dupa tragedia de la Colectiv alaturate imaginilor cu dezastrul de dupa cutremulul din 1977. continuă pe Hotnews

Busoi: Nu am intentionat sa ma folosesc de tragedia de la Colectiv. Le cer scuze celor lezati

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a cerut scuze pentru utilizarea unor imagini cu tragedia de la Colectiv in campania sa de promovare a unor proiecte pentru Bucuresti,afirmand ca intelege criticile si ca nu a intentionat sa se foloseasca de tragedie intr-un exercitiu electoral.

Prima poza postata de solistul trupei Goodbye to Gravity pe Facebook dupa tragedia din Colectiv

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a postatpe Facebook doua fotografii, pe cea de profil si pe cea de coperta. in una din fotografii apar membrii formatiei, iar in cealalta apare Andrei.

VIDEO/ FOTO Busoi, candidatul PNL la Primaria Capitalei, vrea un mare spital de urgenta in Bucuresti si reconsolidarea cladirilor cu risc seismic/ Busoi leaga tragedia din Colectiv de riscul unui mare cutremur, pe un banner urias

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primaria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenta in Bucuresti care sa fie cel mai mare din estul Europei si demararea unui program privind consolidarea cladirilor cu risc seismic, informeaza Agerpres. In cazul unui cutremur, Colectiv se poate multiplica de zeci de ori, a sustinut Busoi, care a afisat la conferinta un banner urias cu imagini de la protestele de dupa tragedia de la Colectiv si de la concertul trupei Goodbye to Gravity, alaturate imaginilor cu dezastrul de dupa cutremulul din 1977. UPDATE Postarea acestuia pe Facebook, cu bannerul in fata caruia a vorbit in timpul conferintei, a primit numeroase comentarii critice de la utilizatori.

FOTO: Cristian Busoi, linsat in mediul virtual dupa o conferinta de presa

Candidatul PNL la primaria Capitalei, Cristian Busoi, a reusit sa-si atraga furia fanilor de pe pagina sa de Facebook dupa ce a tinut o conferinta de presa intr-un decor controversat legat de cutremurul din 1977 si de incendiul din Colectiv, transmite stiripesurse. ro.

FOTO: Cristian Busoi, criticat dur dupa o conferinta de presa intr-un decor controversat

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a atras furia fanilor de pe pagina sa de Facebook dupa ce a tinut o conferinta de presa intr-un decor controversat legat de cutremurul din 1977 si de incendiul din Colectiv de anul trecut.

UPDATE - FOTO: Cristian Busoi, criticat dur dupa o conferinta de presa intr-un decor controversat

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a atras furia fanilor de pe pagina sa de Facebook dupa ce a tinut o conferinta de presa intr-un decor controversat legat de cutremurul din 1977 si de incendiul din Colectiv de anul trecut.

Cristian Busoi propune consolidarea cladirilor cu risc seismic. in cazul unui cutremur, Colectiv se poate multiplica de zeci de ori

Candidatul pentru Primaria Generala a Capitalei, Cristian Busoi, atrage atentia ca un cutremur mare va face extrem de multe victime in Bucuresti, astfel ca reabilitarea cladirilor cu probleme trebuie facuta.

Solistul trupei Goodbye to Gravity, primul semn pe Facebook, dupa incendiul din Colectiv

Solistul Andrei Galut, singurul supravietuitor din formatia Goodbye to Gravity dupa tragedia din clubul Colectiv, a inceput sa aiba din nou activitate pe pagina personala de Facebook.

EXCLUSIV De unde are Cristian Busoi milioane de actiuni la Fondul Proprietatea

Cristian Busoi, candidat PNL la Primaria Capitalei, raporteaza in declaratiile de avere milioane de actiuni la Fondul Proprietatea, ajungand in prezent sa detina peste 14 milioane. A inceput sa faca achizitii in 2011, dupa cum reiese din declaratiile de avere. De notat ca la sfarsitul lui 2008, finii lui, Daniel Groza si Marius Militaru, intra in in topul celor mai mari despagubiri primite de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Contactat de HotNews. ro, Busoi a refuzat sa raspunda, in ciuda insistenelor, la o intrebar simpla: a cumparat actiuni de la finii lui? Candidatul PNL s-a limitat sa spuna ca totul este achitionat legal si corect si ca se incearca in mod fortat sa se lege numele meu de o institutie care nu are o foarte buna reputatie. Dosarul de la ANRP al finilor lui Busoi care au primit despagubiri in valoare de 77. 100 lei a intrat inclusiv in atentia DNA, insa din februarie 2015 cand procurorii au facut primele verificari si pana azi nu s-a mai intamplat nimic.

Foc, un spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

Foc, un spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )