Libnet.ro
UNICEF

22:00

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani

Antena3 Antena3,
A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani. Circulatia marfarelor este afectata de ieri, iar cea a trenurilor de calatori, de astazi. Unul dintre cele doua sindicate ale. continuă pe Antena3

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

FOTO Arca lui Noe de la Alba Iulia, cea mai originala biserica ortodoxa din Romania

La Alba Iulia a fost sfintita duminica, 17 mai 2015, cea mai originala si, in acelasi timp, cea mai frumoasa biserica ortodoxa din Romania. Construita cu spijin financiar privat, biserica din cartierul Micesti este o veritabila piesa de muzeu.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara: 35.000 de oameni, show aviatic, concerte, palmieri, animale exotice

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

Germania: O noua greva feroviara va incepe in aceasta saptamana

O noua greva feroviara va avea loc in Germania in aceasta saptamana, iar unul dintre cele doua sindicate cheie ale mecanicilor de tren din Germania nu a stabilitt nicio data pentru reluarea.

Este cea mai dura farsa facuta vreodata! Un barbat isi face sotia sa creada ca si-a ARUNCAT fiul peste balcon(VIDEO)

Un barbat pus pe sotii ar putea sa castige premiul pentru cea mai cruda gluma, dupa ce si-a facut sotia sa creada ca si-a aruncat fiul peste balcon. Roman Atwood a montat camerele, dupa care a apelat .

Taylor Swift, cea mai sexy femeie a anului pentru Maxim

Celebra revista pentru barbati Maxim a desemnat-o pe cea mai sexy femeie a anului. Iar castigatoarea este Taylor Swift.

Voltaj, in finala Eurovision, desi au avut cea mai trista prestatie! VIDEO

Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda faptului ca au avut cea mai trista aparitie in semifinala, din punctul de vedere al punerii in scena a piesei. Iata cine a mai trecut de votul publicului si al juriului de specialitate.

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

ASUS ZenWatch trece la cea mai noua versiune de Android

Unul dintre cele mai atragatoare smartwatch-uri de pe piata, ASUS ZenWatch a facut zilele trecute tranzitia la cea mai recenta versiune de Android Wear. Desi, odata cu lansarea platformei Android Wear, cei de la Google au devenit mai eficienti in propagarea de noi versiuni de firmware pe ceasuri inteligente, nu toti utilizatorii de smartwatch-uri au [] ASUS ZenWatch trece la cea mai noua versiune de Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )