Libnet.ro
UNICEF

05:00

INCIDENT GRAV din cauza unui telefon: Dormitorul a fost distrus complet! (FOTO)

B1 B1,
INCIDENT GRAV din cauza unui telefon: Dormitorul a fost distrus complet! (FOTO)

Iphone-ul unei tinere de 15 ani din Marea Britanie a luat foc si a distrus in totalitate dormitorul acesteia dupa ce a fost lasat peste noapte la incarcat, anunta Daily Mail. Caitlin Rae Durant din. continuă pe B1

Circulatia trenurilor este blocata in judetul Harghita din cauza unui brad cazut peste firele electrice

Traficul feroviar este blocat intre garile Baile Tusnad si Tusnad Sat, dupa ce un brad incarcat cu chiciura a cazut peste calea ferata si a rupt firele electrice.

PROPUNERI INDECENTE in avion: O RENUMITA actrita a avut de suferit din cauza celebritatii (FOTO)

Actrita de filme pentru adulti, Nikita Belluci a primit propuneri indecente din partea unui angajat al unei companii aeriene cu care urma sa zboare, anunta Gandul. Nemultumita ca zborul sau de la.

Zeci de zboruri Eurowings, anulate din cauza grevei

Compania aeriana low cost Eurowings, care face parte din grupul german Lufthansa, a fost nevoita sa anuleze, ieri, peste 60 de zboruri din cauza unei greve de 15 ore a personalului de bord, informeaza Reuters.

Prefectura Capitalei: Cozile de la ghiseele Serviciului Permise de Conducere se produc din cauza deficitului de personal

Cozile la Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor s-ar produce din cauza faptului ca institutia are un deficit de personal de 22%, iar dintre cei 88 de angajati, doar 66 sunt prezenti, restul fiind in concedii. Oficialii.

Riscam infringementul din cauza legii lantului scurt

Tara noastra risca declansarea unei proceduri de infringement din cauza prevederii care obliga magazinele ca 51% din produsele de pe rafturi sa fie romanesti, a declarat, pentru News. ro, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care spune ca viitorul parlament ar putea sa introduca unele modificari la Legea 321.

Din cauza contestatiilor, sase scoli buzoiene inca isi asteapta directorii

Sase candidati la examenul pentru directori de scoli din judetul Buzau au depus contestatii. Potrivit listei publicate ieri de Inspectoratului Scolar, 3 contestatii au fost depuse de candidati de la Rimnicu Sarat, celelalte fiind ale unor profesori ce au candidat pentru conducerea scolilor de la Calvini, Cislau si Unguriu.

Omenirea e condusa de dementi, de psihopati, este in deriva din cauza asta. Este un lucru cosmic. Florin Zamfirescu, REACTIE DURA la adresa Uniunii Europene. Actorul este revoltat si pe George Soros

Florin Zamfirescu a decis sa puna piciorul in prag si sa se implice in politica. Deranajt de modul in care tara este condusa, actorul s-a inscris pe listele PRM din Valcea si.

El este bulibasa la toata galaxia. Barbatul ii CEARTA pe Traian Basascu si Victor Fonta din cauza economiei romanesti. Dragos Stanescu solicita de URGENTA inlocuirea monedei nationale cu euro (VIDEO)

Un rom din comuna Ciurea, judetul Iasi, a devenit cunoscut pe Facebook in urma declaratiilor facute. Acesta s-a filmt in timp ce solicita mai marilor tarii ca euro sa inlocuiasca moneda.

RAZBOIUL dintre Firea si Voiculescu continua: La noi NU se pot face TRANSPLANTURI DE PLAMANI. Pacientii AR MURI DIN CAUZA CONDITIILOR, la fel ca in cazul Colectiv

Problemele de la Clinica de Transplant din cadrul Spitalului Sfanta Maria au declansat un adevarat razboi intre Gabriela Firea si Vlad Voiculescu. Conflictul dintre Primarul General al Capitalei si.

Autoritatile romane, acuzate de NEPASARE! Un roman, uitat de 19 luni intr-o inchisorare din Turcia, risca ani grei de puscarie din cauza unei ERORI

Un sofer de tir roman are probleme cu legea in Turcia. Barbatul risca sa petreaca ani grei dupa gratii din cauza unei situatii in care statul roman a ramas nepasator. Gheorghe.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )