Libnet.ro
UNICEF

21:01

Riscam infringementul din cauza legii lantului scurt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Riscam infringementul din cauza legii lantului scurt

Tara noastra risca declansarea unei proceduri de infringement din cauza prevederii care obliga magazinele ca 51% din produsele de pe rafturi sa fie romanesti, a declarat, pentru News. ro, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care spune ca viitorul parlament ar putea sa introduca unele modificari la Legea 321. continuă pe Ziarul Bursa

Zeci de zboruri Eurowings, anulate din cauza grevei

Compania aeriana low cost Eurowings, care face parte din grupul german Lufthansa, a fost nevoita sa anuleze, ieri, peste 60 de zboruri din cauza unei greve de 15 ore a personalului de bord, informeaza Reuters.

Riscam infringementul daca nu modificam Legea aprovizionarii pe lantul scurt

Tara noastra risca o procedura de infringement, daca nu va modifica prevederea din Legea privind comercializarea produselor alimentare, potrivit careia marile magazine sunt obligate sa expuna la raft, in proportie de 51%, produse romanesti provenite de pe lantul scurt, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii Achim Irimescu, citat de Agerpres.

Analiza. Mii de romani traiesc pe datorie din cauza hatisului legislativ. Centrul de solutionare alternativa a litigiilor dintre consumatori si banci o institutie moarta!

Situatia este ingreunata de trimiterea la Curtea Constitutionala a legii privind conversia creditelor in franci elvetieni si prin decizia din 25 octombrie a CCR referitoare la neconstitutionalitatea unora dintre prevederile Legii privind darea in plata.

Eu nu sunt ca altii sa va pup in c..r! O profesoara din Iasi si-a dat eleva in judecata din cauza unui eseu scris la scoala!

O profesoara de la Colegiul Racovita din Iasi si-a chemat in instanta propriaeleva din cauza unui eseu scris de aceasta, anunta Reporter IS. Profesoara s-a simtit ofensata de ceea ce a scris.

Calexit. Decizia Marii Britanii de a parasi UE ii inspira pe americani. California vrea sa se desprinda de SUA din cauza politicilor migrationiste promovate de presedintele-ales, Donald Trump

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana a declansat o epidemie la nivel mondial. O campanie din statul american California incurajeaza separarea politica si economica a Californiei de SUA.

DEZASTRU. Izvoarele de apa termala care alimentau Lacul Petea au secat din cauza forajelor ilegale pentru piscinele private. Unica rezervatie de nuferi termali din Romania, amenintata cu disparitia

Trei specii protejate au disparut din lacul de la marginea statiunii bihorene 1 Mai.

Cazul ciudat al unui club de traditie din Bucuresti: Din cauza unui serial TV, noi nu mai existam (FOTO)

Liga a 4-a din Bucuresti a decazut cu mult, iar echipele cu o baza sportiva buna joaca meciurile pe oriunde apuca, iar o astfel de echip este Romprim, o formatie care a fost un etalon al Ligii a 4-a unde multi.

SOCANT! 16 MORTI si 50 de RANITI din cauza unei MAIMUTE. Animalul a provocat confruntari cu tancuri si mortiere in Libia (FOTO)

Cel putin 16 persoane au murit si aproximativ 50 au fost ranite in urma unor confruntari intre doua factiuni armate din Libia, iscate in urma unui incident declansat de o maimuta,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )