Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incident grav de securitate! Donald Trump a fost atacat - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident grav de securitate! Donald Trump a fost atacat - VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost atacat de un protestatar cu stegulete ale Federatiei Ruse, potrivit Mirror. uk. Protestatarul, care s-a prezentat ca fiind Ryan Clayton, a strigat Trump i. continuă pe Antena3

Incident de securitate grav! Donald Trump a fost atacat intr-un mod inedit (FOTO si VIDEO)

Un incident de securitate grav a avut loc marti in Congresul american, in prezenta presedintelui Donald Trump. Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre liderul de la Casa Alba, potrivit.

Incident de securitate grav! Donald Trump a fost atacat cu steaguri ale Rusiei (FOTO si VIDEO)

Un incident de securitate grav a avut loc marti in Congresul american, in prezenta presedintelui Donald Trump. Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre liderul de la Casa Alba, potrivit.

Echipa lui Hillary Clinton a finantat partial cercetarile privind legaturile dintre Donald Trump si Rusia

Echipa lui Hillary Clinton si Comitetul National al Democratilor DNC) au contribuit la finantarea cercetarilor care au alimentat dosarul sensibil privind legaturile campaniei electorale a lui Donald Trump cu Rusia, scrie marti Washington Post, preluat de AFP.

John McCain ironizeaza din nou scutirea medicala de care a beneficiat Donald Trump pentru a scapa de razboiul din Vietnam

Senatorul american John McCain l-a ironizat din nou pe presedintele Donald Trump, readucand in discutie scutirea medicala cu care miliardarul a scapat de serviciul militar, in tinerete, scrie AFP.

SUA, gata de razboi cu Coreea de Nord. Donald Trump tocmai a facut anuntul

Statele Unite ale Americii sunt foarte bine pregatite pentru orice eventualitate fata de Coreea de Nord, a declarat presedintele american Donald Trump duminica, relateaza AFP. Suntem atat de bine.

Donald Trump a anuntat ca va permite saptamana viitoare declasificarea dosarelor privind asasinarea lui John F. Kennedy

Presedintele american Donald Trump a anuntat, intr-o postare pe Twitter, ca va permite declasificarea dosarelor referitoare la asasinarea fostului presedinte John F. Kennedy. Dosarele JFK ar urma sa fie deblocate de Arhivele Nationale ale SUA in 26 octombrie, insa presedinte poate decide eventuala amanare.

Accident grav pe o autostrada din Franta. Mai multi romani au fost raniti-VIDEO

Cinci persoane aflate la bordul unor masini inmatriculate in Romania au fost ranite intr-un accident deosebit de grav, noaptea trecuta, pe o autostrada din estul Frantei. Un vehicul.

Prapad in Capitala: Copac prabusit peste un taxi. Doi oameni au fost raniti(VIDEO)

Prapad in Capitaladin cauza vremii. Doi oameni au fost raniti dupa ce un copac s-a prabusit peste un taxi. De altfel, zeci de masini au fost avariate de cand Bucurestiul se afla sub codul de.

Alerta cu bomba in centrul orasului Satu Mare! Oamenii au fost evacuati - VIDEO

A fost alerta cu bomba in centrul orasului Satu Mare. Un geamantan lasat langa un copac langa Muzeul de Arta a provocat panica printre locuitori, potrivit satmareanul. net. La fata locului.

Tornadele si inundatiile au devastat SUA. Zeci de persoane au fost evacuate-VIDEO

Vremea rea a creat probleme serioase in mai multe zone din Statele Unite. in Louisiana, zeci de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor. Iar statul Oklahoma a fost lovit de nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )