Libnet.ro
UNICEF

08:46

Income Magazine. Romanii cu credite in franci elvetieni organizeaza maine un miting, in Piata Constitutiei

Antena3 Antena3,
Income Magazine. Romanii cu credite in franci elvetieni organizeaza maine un miting, in Piata Constitutiei

Mii de romani care au credite in franci elvetieni vor organiza un miting maine, in Piata Constitutiei, a anuntat seful Grupului clientilor cu credite in franci elvetieni, sambata, la Antena. continuă pe Antena3

Grupul clientilor cu credite in franci elvetieni organizeaza duminica, in Piata Constitutiei, un miting prin care cer conversia in lei a creditelor in valuta

Grupul clientilor cu credite in CHF organizeaza duminica, intre orele 12:00 - 16:00, in Piata Constitutiei, un miting de protest prin care sustine solicitarea conversiei creditelor in valuta CHF, EUR, USD) in lei. Evenimentul a fost anuntat pe Facebook.

Prognoze pe cursul euro/franc, referinta care poate trimite in faliment zeci de mii de romani cu credite in franci elvetieni

Prognozele pe cursul euro/franc elvetian au fost modificate radical dupa ce Banca Centrala a Elvetiei a abandonat joi subit si fara avertismente paritatea fixa de 1,20 franci pentru un euro, dupa mai bine de 3 ani. wall-street. ro prezinta prognozele marilor banci cu privire la evolutia euro/franc, referinta care poate trimite in faliment zeci de mii de romani cu credite in franci elvetieni.

Ce masuri de sprijin au luat bancile pentru cei cu credite in franci elvetieni

Dupa aprecierea puternica a francului declansata joia trecuta de decizia Bancii Nationale a Elvetiei de a nu mai tine fix raportul franc/euro, peste 75. 000 de romani cu credite in franci elvetieni au fost afectati direct, astfel ca unele dintre bancile care au acordat imprumuturile in valuta exotica au venit masuri de sprijin pentru clienti, constiente de riscul de neplata la care sunt expuse.

Piraeus Bank propune solutii individuale pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii care au credite in franci elvetieni, care sa mentina ratele lunare aferente imprumuturilor la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014, a anuntat joi banca.

Income Magazine. Dan Suciu (BNR): Trebuie gasita o solutie de compromis cu bancile, nu se pune problema unui risc sistemic

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, spune ca trebuie gasita o solutie de compromis cu bancile, in ceea ce priveste problema romanilor cu credite in franci elvetieni care nu-si mai pot achita ratele din.

Piraeus Bank propune SOLUTII INDIVIDUALE pentru clientii care au credite in franci elvetieni

Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii care au credite in franci elvetieni, care sa mentina ratele lunare aferente imprumuturilor la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014, a.

Raiffeisen Bank scade dobanda pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a anuntat scaderea dobanzii pentru clientii institutiei bancare cu credite in franci elvetieni, cu cinci luni inainte de termenele contractuale, ca masura de sprijin in contextul aprecierii.

Solutii pentru romanii care au credite in franci elvetieni, daca negocierile cu banca esueaza

Daca negocierile cu banca nu sunt suficiente, romanii cu credite in valuta pot cere in instanta plata creditului la cursul initial si suspendarea, prin ordonanta presedintiala, a platii ratelor pana la emiterea unei decizii pe fond. Guvernul ar putea.

OTP aplica reducerea dobanzii la clientii in franci elvetieni si pentru Millennium Bank, banca pe care a preluat-o anul trecut

Millennium Bank aplica o solutie similara OTP Bank, ca masura de sprijin in contextul aprecierii fara precedent a monedei elvetiene. Astfel, incepand de vineri, clientii pot beneficia de o reducere temporara cu 1. 5 puncte procentuale a marjei ratei de dobanda la toate creditele contractate in franci elvetieni, pentru o perioada de trei luni, in baza unei solicitari scrise adresata oricarei sucursale a Bancii Millennium, pana la data de 27 februarie 2015, se arata intr-un comunicat al bancii. Portofoliul de credite in CHF al Millennium Bank Romania este foarte redus, cu toate acestea analizam constant evolutia pietei si vrem sa ne asiguram clientii ca vom continua sa cautam masuri de protectie pentru a-i sustine in asemenea situatii neasteptate. In acest sens, ii invitam pe clientii nostri cu credite in franci elvetieni, in unitatile Millennium Bank, unde vom gasi cele mai bune solutii personalizate, a declarat Adrian Popa, Director de Marketing si Comunicare la Millennium Bank.

Ce decizie a luat Croatia pentru a-i proteja pe clientii cu credite in franci elvetieni

Parlamentul Croatiei a aprobat vineri un proiect de lege privind introducerea, timp de un an, a unui curs de schimb valutar fix franc/kuna, pentru a-i proteja pe cei 60. 000 de croati care au credite ipotecare in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )