Libnet.ro
UNICEF

08:45

Incredibilele IMAGINI de poveste din urma cu peste 100 de ani. Asa arata CHINA IMPERIALA!.

România Liberă România Liberă,
Incredibilele IMAGINI de poveste din urma cu peste 100 de ani. Asa arata CHINA IMPERIALA!.

Imaginile din galeria de mai sus au fost realizate de catre cercetatorul Ralph Peno, in China, in cea de-a doua jumatate a secolului XIX si primul deceniu al secolului XX. Fascinantele fotografii surprind o perioada mai mult decat dificila din istoria Chinei. In acei ani, China s-a confruntat cu o interventie militara straina si cu o revolutie. Dupa data de 1 ianuarie 1912, China a devenit republica, insa abia dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial putem vorbi despre republica Populara Chineza, . continuă pe România Liberă

Protestele la Posta se extind. Peste 100 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in strada.

Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat din cadrul Postei Cluj, Carol Sinka, a declarat, marti, ca au intrat in greva spontana angajatii de la cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca, Campia Turzii si Dej. Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca - oficiile nr.

Peste 100 de angajati ai Postei Cluj au declansat greva

Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca- oficiile nr. 1, 13, 11 si 6, dar si de la doua oficii din Campia Turzii si Dej - au declansat o greva spontana,in semn desolidaritate cu colegii din Bucuresti, dar si in semn de protest fata de diminuarea normelor de lucru.

Romanii si alegerile locale din Italia. Peste 50 de candidati, cel mai tanar are 19 ani

La trei luni dupa reinnoirea parlamentului, din luna februarie, in Italia vor avea loc alegeri locale in 700 de orase, unde primarii si consilierii au ajuns la sfarsit de mandat. Peste 50 de romani au intrat in cursa electorala, cu speranta de a castiga un post de consilier in administratiile locale. Prea putini romani, insa, sunt interesati sa se prezinte la urne. La Roma, unde traiesc in jur de 80. 000 de conationali cu acte in regula, doar 4. 416 s-au inscris pe listele electorale inainte de alegeri.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )