Libnet.ro
UNICEF

18:15

India, tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe

Antena3 Antena3,
India, tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe

Peste 81. 000 de inveninari se produc anual in tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe din lume. Dintre aceste muscaturi, nu mai putin de 11. 000 se dovedesc a fi mortale, conform celor mai. continuă pe Antena3

Admiterea in scoala profesionala duala 2015: Firmele si scolile scot aproape 40.000 de locuri in invatamantul profesional. Calificarea mecanic auto are cele mai multe locuri

Elevii care termina acum clasa a VIII-a au la dispozitie aproape 40. 000 de locuri in invatamantul profesional, in anul scolar 2015-2016. Inscrierile incep pe 8 iunie, iar firmele si scolile profesionale au crescut cu 2. 400 numarul locurilor, fata de anul trecut. Mecanica este domeniul cu cele mai multe clase alocate, urmat de turism si alimentatie. Anuntul a fost facut de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Fiecare elev admis la profesionala primeste lunar o bursa de 200 lei, la care firmele pot adauga alte sume. Vezi in articol topul domeniilor in functie de numarul de clase oferitDescarca oferta scolara profesionala din toata tara.

Mecanicii auto au cele mai multe locuri disponibile in invatamantul profesional

Numarul locurilor alocate pentru scolile profesionale cu durata de 3 ani, in anul de scolarizare 2015-2016, a crescut cu 2. 400 de locuri fata de anul anterior, pana la 38. 158, potrivit datelor Centrului National de Dezvoltare a invatamantului Profesional si Tehnic CNDIPT). in ultimii ani, invatamantul profesional a cunoscut o dezvoltare continua pe masura ce cererea de meseriasi pe piata muncii a urmat o panta ascendenta.

Educatie cu palma: in 63% din familii educatia se face prin violenta, iar de cele mai multe ori, copiii agresati ajung la randul lor parinti agresori

Aproape patru milioane de copii isi sarbatoresc ziua in 1 iunie, insa nu toti au motive de bucurie. Jumatate din ei sunt educati cu palma, desi legea interzice orice forma de violenta asupra lor.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Victor Ponta, catre ministrul Educatiei: Va rog sa va intalniti cu rectorii, sa gasiti solutii sa avem mai multe locuri la facultatea de IT

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, sa gaseasca impreuna cu rectorii solutii pentru a avea mai multe locuri la facultati in domeniul IT. Va rog ca, de pe acum, la cererea companiilor de IT, sa gasiti solutii sa avem mai multe locuri la facultatea de IT. Degeaba producem metalurgisti si tot felul de alte meserii pe care nu le mai cauta nimeni, a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern.

Tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Este vorba despre un flux tot mai mare de luptatori neoficiali) si de tot mai multe dovezi potrivit carora in lupte sunt imlicati si militari rusi. Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe.

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor: in Marea Britanie, numarul elevilor care au ajuns la spital din aceasta cauza s-a dublat in ultimii 3 ani

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor. Numarul tinerilor britanici care au ajuns la spital cu astfel de probleme s-a dublat in ultimii trei ani. Potrivit rapoartelor NHS,.

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta.

Cele mai bune playere video HD

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteti descarca gratuit de pe internet, iar performantele lor sunt excelente. Pentru o calitate a imaginii impecabila, ai nevoie in ziua de astazi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat in calculator, daca vrei sa te bucuri de toate [] Cele mai bune playere video HD Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune seriale ale verii: sapte productii pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezerva o serie de seriale noi care pot sa fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF si povesti pline de umor, oferta de vara a canalelor TV dispune de optiuni diverse. intre cele mai cunoscute seriale care vor rula in aceasta vara se numara Aquarius, Hannibal: Vanatoarea, Orange is the New Black si Detectivii din Louisiana/ True Detective.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )