Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Antena3 Antena3,
Tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Este vorba despre un flux tot mai mare de luptatori neoficiali) si de tot mai multe dovezi potrivit carora in lupte sunt imlicati si militari rusi. Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe. continuă pe Antena3

ONU gaseste tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe dovezi, dar nu si probe concludente legal, ale implicarii statului rus, afirma oficiali de rang inalt in domeniul drepturilor omului de la ONU.

ONU: Sunt tot mai multe dovezi ale implicarii Rusiei in Ucraina, dar nu probe concludente legal

Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe dovezi, dar nu si probe concludente legal, ale implicarii statului rus, afirma oficiali de rang inalt in domeniul drepturilor omului de la ONU.

ONU cauta probe ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe dovezi, dar nu si probe concludente legal, ale implicarii statului rus, afirma oficiali de rang inalt in domeniul drepturilor omului de la ONU, relateaza Reuters.

intr-un numar tot mai mare, romanii din diaspora vor fi reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori

Intr-un numar tot mai mare, romanii din afara tarii sunt reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori. PNL dorea introducerea in legea alegerilor parlamentare o prevedere prin care numarul.

Mutu: ii doresc lui Hagi sa reuseasca mai multe la Fiorentina decat am facut eu

Adrian Mutu, care a evoluat la Fiorentina, i-a transmis lui Ianis Hagi, fiul fostului international roman, sa reuseasca mai multe decat el la Fiorentina.

Mai multe sate din Siria, recuperate de la gruparea terorista Stat Islamic

Combatanti kurzi au recuperat, duminica, de la gruparea Statul Islamic SI) mai multe sate din provincia siriana Raqa, bastion al jihadistilor, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),.

Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Staretul manastirii Cotmeana din Arges este urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane. Procurorii au decis sa il puna sub control judiciar pe preotul care nu mai are voie sa isi exercite.

Striblea: in batalia dintre politic si justitie, mie imi miroase tot mai tare a praf de pusca. Mingea e la justitie zilele astea si cred ca raspunsul va fi realmente exploziv

Catalin Striblea analizeaza pe blogul personal batalia dintre politic si justitie care are loc acum in Romania. O prima observatie este aceea ca parlamentarii discuta multe initiative de modificare a.

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa, iti dai.

Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult si s-au platit mai multe taxe

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget. Declaratiile au fost facute la RTV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )