Libnet.ro
UNICEF

09:15

Indian Wells: Marius Copil, in calificarile competitiei californiene - Duel cu Lukas Rosol

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Marius Copil, in calificarile competitiei californiene - Duel cu Lukas Rosol

Pana la o eventuala prezenta pe tabloul principal al turneului Masters de la Indian Wells, Marius Copil cap de serie numarul 12) este nevoit sa treaca de doua tururi de calificare. Miercuri seara in jurul orei 00:00), numarul 111 ATP il va infrunta pe Lukas Rosol Cehia - locul 155 ATP). continuă pe Hotnews

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare din turneul de la Indian Wells. Duel romanesc chiar in primul tur

Simona Halep, numarul 4 mondial, va lua startul in turneul de la Indian Wells, care este programat sa inceapa pe 8 martie.

Indian Wells: Sorana Cirstea vs Monica Niculescu in primul tur

Marti noaptea a avut loc tragerea la sorti a tabloului feminin de la Indian Wells competitie din categoria Premier Mandatory), iar in prima runda se vor duela doua jucatoare din Romania: Monica Niculescu vs Sorana Cirstea. Tara noastra este sigura de prezenta in turul doi a trei jucatoare: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Monica Niculescu/ Sorana Cirstea.

Patricia Tig merge mai departe. Ana Bogdan a fost eliminata in calificari la Indian Wells

Romania are patru jucatoare pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells si alte doua care au luat startul in calificari.

Clasamentul ATP: Marius Copil, pe locul 111 - Cea mai buna clasare din cariera

Marius Copil a urcat 13 pozitii in clasamentul ATP, aflandu-se acum pe locul 111 in lume. Este cea mai buna clasare din cariera pentru jucatorul roman. Lider se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )