Libnet.ro
UNICEF

08:45

Indian Wells: Monica Niculescu debuteaza, joi, in primul tur

România Liberă România Liberă,
Indian Wells: Monica Niculescu debuteaza, joi, in primul tur

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 68 WTA, joaca, miercuri, de la ora 20. 00, in prima runda a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Ea o va intalni pe sarboaica Aleksandra Krunici, pozitia 77 in clasamentul mondial. continuă pe România Liberă

Indian Wells: Monica Niculescu, in turul doi - Urmeaza duelul cu Serena Williams

Monica Niculescu 68 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic Serbia - 77 WTA), scor 6-2, 6-1. In urmatorul tur, Niculescu o va intalni pe Serena Williams, liderul mondial si principala favorita a turneului californian.

Monica Niculescu merge in turul 2 la Indian Wells si isi da intalnire cu Serena Williams

Monica Niculescu s-a calificat miercuri seara in turul al doilea al turneului Indian Wells SUA).

Tenis Indian Wells: Halep isi afla, joi, prima adversara. Pe cine va intalni Espinosa

Simona Halep, a treia favorita, isi va afla, joi, prima adversara din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, acolo unde romanca are acces direct in turul al doilea.

Victor Hanescu continua in calificarile de la Indian Wells

Jucatorul Victor Hanescu a trecut, marti noapte, de primul tur al calificarilor de la Indian Wells, primul turneu din seria Masters 1000 in circuitul ATP.

Indian Wells 2015: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi. Urmeaza un meci de COSMAR

Indian Wells 2015. Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Monica Niculescu in calea Serenei Williams la Indian Wells

A trei jucatoare din Romania in clasamentul mondial, Monica Niculescu, are o misiune dificila la Indian Wells.

Monica Niculescu, in turul al doilea la turneul WTA de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat in runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a invins-o, miercuri, pe sarboaica.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, si o va intalni pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Tenis Indian Wells: Halep, a treia favorita. Cand isi afla adversara din primul tur

Simona Halep este a treia favorita a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells SUA), unde va evolua in urmatoarele doua saptamani. Lista capilor de serie precede lansarea tabloului principal.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells. Jucatoarea romanca se afla pe partea de tablou a Serenei Williams

Simona Halep, locul trei mondial, va debuta, miercuri, in cel de-al doilea tur din cadrul turneului de la Indian Wells. in urma tragerii la sorti, tenismena romanca este pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care cel mai probabil o va intalni in semifinalele competitiei americane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )