Libnet.ro
UNICEF

18:30

Indicele Robor la trei luni a ajuns la un nou maxim

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a ajuns la un nou maxim

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a screscut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni, un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, atinge un nou record al ultimilor trei ani si jumatate, acesta ajungand la 2,47% pe an, de la 2,45% pe an cat era luni, reiese din datele Bancii Nationale a Romaniei BNR), relateaza Agerpres.

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,45%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 2,45%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rate MAI MARI pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR, un nou nivel record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, atinge un nou record al ultimilor trei ani si jumatate. Acesta a ajuns, miercuri, la 2,47% pe an, de la.

Temperaturi oscilante si precipitatii apropiate de norme, n urmatoarele trei luni. Luna iulie se anunta secetoasa

Regimul termic estimat de catre specialisti, pentru urmatoarele trei luni, va fi oscilant, cu valori termice apropiate de normele climatologice, dar si cu temperaturi peste medii, in timp ce precipitatiile se anunta excedentare pe parcursul lunilor mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul mai - iulie, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), relateaza Agerpres.

PROGNOZA METEO Vremea in urmatoarele trei luni: ploi si temperaturi normale in mai si iunie, seceta in iulie

Vremea in urmatoarele trei luni va fi cu temperaturi variate: apropiate de normele climatologice, dar si peste medii. Probabilitatea mai mare de precipitatii se anunta pentru lunile mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )