Libnet.ro
UNICEF

12:30

PROGNOZA METEO Vremea in urmatoarele trei luni: ploi si temperaturi normale in mai si iunie, seceta in iulie

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Vremea in urmatoarele trei luni: ploi si temperaturi normale in mai si iunie, seceta in iulie

Vremea in urmatoarele trei luni va fi cu temperaturi variate: apropiate de normele climatologice, dar si peste medii. Probabilitatea mai mare de precipitatii se anunta pentru lunile mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Anunt METEO pentru urmatoarele trei luni: in ce perioada trebuie sa iti programezi CONCEDIUL

In luna mai 2018, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica in sud, sud-est si vest. Daca media lunara multianuala este de 14,9 grade Celsius in luna mai, in zonele mentionate vom ave.

Temperaturi oscilante si precipitatii apropiate de norme, n urmatoarele trei luni. Luna iulie se anunta secetoasa

Regimul termic estimat de catre specialisti, pentru urmatoarele trei luni, va fi oscilant, cu valori termice apropiate de normele climatologice, dar si cu temperaturi peste medii, in timp ce precipitatiile se anunta excedentare pe parcursul lunilor mai si iunie, iar in iulie vor fi deficitare, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul mai - iulie, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), relateaza Agerpres.

Vin noi scumpiri: managerii romani se asteapta la o crestere a preturilor in urmatoarele trei luni

Managerii din industria prelucratoare, constructii, comert cu amanuntul si servicii se asteapta la o crestere a preturilor in urmatoarele 3 luni, arata INS in raportul sau Tendinte in evolutia activitatii economice in perioada aprilie iunie 2018.

Prognoza meteo: cum va fi vremea de 1 Mai. Cat de cald va fi pe litoral, cand lovesc furtunile si unde vin ploi torentiale

Vreme deosebit de calda in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi mult mai ridicate decat normalul perioadei. Meteorologii prognozeaza pana pe 6 mai o vreme in general frumoasa, dar si perioade cu instabilitate atmosferica. De 1 mai, pe litoral se anunta 25 de grade, arata prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele zile

Luni Vremea se va mentine predominant frumoasa, cu valori termice mult mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada din an, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. innorari si.

Prognoza meteo din batrani pentru luna mai, cu Mihai Voropchievici. Frig si vreme urata pe 1 mai

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna mai. Pe 1 mai, bruma si frig in anumite zone. Pe 2 si 3 va fi mai inorat tot in anumite zone. in.

E oficial! GAURA de 4,46 miliarde lei in primele trei luni ale anului. Ce a facut Guvernul cu banii

Romania a incheiat cu un deficit de 4,46 miliarde de lei primele trei luni, fata de un excedent de 1,5 miliarde de lei in primul trimestru al anului trecut, potrivit exceutiei bugetare publicate de catre.

Dancila: Nu am motive sa demisionez. Am avut rezultate bune in aceste trei luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are motive sa demisioneze pentru ca a avut rezultate bune in aceste ultimele trei luni, de cand conduce Guvernul. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca.

Pompierii satmareni, mai rapizi si mai eficienti in primele trei luni ale acestui an decat anul trecut

Atat timpii de raspuns cat si timpii de interventie au scazut, pe fondul scaderii numarului de interventii din primele trei luni ale acestui an.

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va deveni in general frumoasa si deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand zona litoralului unde valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )