Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,74%, pentru a doua zi consecutiv

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,74%, pentru a doua zi consecutiv

ROBOR la trei luni. Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,74% pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate joi de Banca. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,74%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,74%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 2.75%

Indicele ROBOR 3M, in functie de care bancile acorda majoritatea imprumuturilor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni la 2. Nivelul ROBOR se determina in urma unui fixing la care sunt invitate sa participe 10 banci alese pe baza a 3 criterii: primul, e legat de activitatea bancii pe piata monetara interbancara. Al doilea criteriu vizeaza limitele pentru depozitele in lei acordate de banca respectiva altor banci, iar al treilea criteriu e determinat de limitele celorlalte banci pentru depozitele in lei plasate la banca in cauza. Rata ROBOR pentru fiecare scadenta este calculata de BNR ca medie aritmetica a ultimelor rate cotate de fiecare banca pentru depozitele plasate intr-un interval de 15 minute inainte de fixing dupa ce sunt eliminate extremele.

ROBOR la trei luni a scazut usor

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a coborat usor, marti, pe piata interbancara la nivelul de 2,74%, de la 2,75% pe an cat a fo.

Romanii platesc rate cu sute de lei mai mari. Indicele ROBOR isi continua ascensiunea. Ce spun economistii

Indicele Robor la trei luni, in functie de care bancile acorda majoritatea imprumuturilor in lei cu dobanda variabila, isi continua ascensiunea. BNR a cotat, luni, indicele Robor la 3 luni la 2,75%. De.

Pe ce au cheltuit romanii banii in primele trei luni. Ce afaceri au crescut cel mai mult

Statistica INS privind cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si serviciile de piata prestate populatiei in luna martie 2018, indica o crestere substantiala a vanzarilor din primele trei luni din an, fata de perioada similara a anului trecut.

Nuclearelectrica - profit in crestere cu 50%, in primele trei luni ale anului

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) si-a majorat profitul in primele trei luni ale acestui an cu 51,7%, fata de aceeasi perioada din 2017, pana la valoarea de 189,997 milioane de lei, pe fondul cresterii veniturilor din exploatare, reiese din raportul companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Varsator - Nu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018 pentru Zodia Sagetator - Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 MAI 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )