Libnet.ro
UNICEF

15:30

Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown, de luni in librarii

Adevărul Adevărul,
Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown, de luni in librarii

Iubitorii de carte isi vor putea cumpara cel mai nou roman al scriitorului american Dan Brown, Inferno, care va fi disponibil in librariile romanesti incepand de luni. continuă pe Adevărul

Fete frumoase, distractie si adrenalina in cel mai nou clip al lui Enrique Iglesias Turn The Night Up!

Cantaretul revine in atentia publicului cu primul single extras de pe viitorul sau album care este programat sa apara in perioada octombrie-noiembrie a acestui an. Turn The Night Up pastreaza stilul dance abordat pe albumul Euphoria lansat in 2010, insa i se adauga elemente electro fapt ce face aceasta piesa sa fie una potrivita pentru .

Din 26 august, Romania citeste INFERNO de Dan Brown.

Incepand de luni, 26 august, Inferno, cel mai asteptat roman al anului, va fi disponibil in librariile din toata tara. Odata cu publicarea romanelor sale inovatoare Codul lui da Vinci, Simbolul pierdut si Ingeri si Demoni, Dan Brown a devenit un fenomen international amalgamand coduri, simboluri, arta si istorie in thrillere fascinante care au captivat sute de milioane de oameni din toate colturile lumii. Acum, cu Inferno, noul sau roman, Dan Brown ii poarta pe cititori in Italia.

Preludiu pentru Inferno.

Romania libera si editura RAO va prezinta in exclusivitate prologul romanului Inferno. Cel mai nou roman al lui Dan Brown va fi lansat in Romania pe 26 august, la editura RAO. Acesta este al patrulea roman din seria ce-l are ca protagonist pe Robert Langdon. Eu sunt Umbra. Prin cetatea sumbra zbor Prin damnarea eterna prind aripi. Pe malurile fluviului Arno ma impleticesc, cu rasuflarea taiata cotind la stanga, pe Via dei Castellani, indreptandu-ma spre nord, .

ADATA UE700 este cel mai subtire memory stick de 128GB

Avem un nou castigator al titlului Cel mai noul ADATA UE700 de 128GB este cel mai subtire memory stick din lume, astazi. Maine, mai vedem. Noul flash drive DashDrive Elite UE700 USB, cu interfata USB 3. 0, atinge rate de transfer de pana la 200MB/sec la citire si 100MB/sec la scriere. Conectorul USB este retractabil, fiind protejat in interior atunci cand nu este folosit. Nouatea, asa cum am spus, o reprezinta versiunea ADATA UE700 de 128GB, insa exista deja si [].

Noul Ford B-MAX, cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Noul Ford B-MAX, produs la Craiova, a fost cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013, potrivit analizei efectuate de Ford, in baza inmatricularilor colectate de Polk.

Ford-ul de la Craiova este cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Modelul Ford B-MAX, primul autoturism fabricat in Romania care obtine 5 stele la Euro NCAP , este cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013 cu o cota de piata de 15,8% in segmentul sau.

Cel mai bogat om din India a pierdut 5,6 miliarde dolari, in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Actiunile BVB au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, actiunile urcand cu peste 2% si au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimul an.

De ce a pierdut cel mai bogat om din India 5,6 miliarde de dolari in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )