Libnet.ro
UNICEF

05:45

De ce a pierdut cel mai bogat om din India 5,6 miliarde de dolari in patru luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce a pierdut cel mai bogat om din India 5,6 miliarde de dolari in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

Si bogatii plang cateodata. Cel mai bogat om din India a pierdut 5,6 miliarde dolari in doar patru luni din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari din luna mai, respectiv 24%, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

VIDEO Tensiunile din Egipt pun in pericol crestinii: Valul recent de atacuri asupra bisericilor, cel mai violent din ultimii ani

Crestinii copti din Egipt, care reprezinta circa 10% din cei 85 milioane de locuitori, au coexistat de secole cu majoritatea musulmanilor suniti. Periodic au avut loc scene violente, in special in sudul sarac, insa atacurile asupra proprietatilor si bisericilor crestine din ultima saptamana au fost cele mai grave din ultimii ani, scrie Reuters.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

ADATA UE700 este cel mai subtire memory stick de 128GB

Avem un nou castigator al titlului Cel mai noul ADATA UE700 de 128GB este cel mai subtire memory stick din lume, astazi. Maine, mai vedem. Noul flash drive DashDrive Elite UE700 USB, cu interfata USB 3. 0, atinge rate de transfer de pana la 200MB/sec la citire si 100MB/sec la scriere. Conectorul USB este retractabil, fiind protejat in interior atunci cand nu este folosit. Nouatea, asa cum am spus, o reprezinta versiunea ADATA UE700 de 128GB, insa exista deja si [].

Cel mai recent film regizat de Corneliu Porumboiu, in competitie la Festivalul de Film de la New York

Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYFF), scrie site-ul revistei Variety.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

Sistemul ADLIC, desemnat cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public

Sistemul ADLIC dezvoltat de Siveco Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public, arata un comunicat de presa.

Actiunile BVB au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, actiunile urcand cu peste 2% si au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimul an.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )