Libnet.ro
UNICEF

08:45

Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani,. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, influentata de ieftinirea alimentelor cu 6,4%, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Premiera in Romania: Pentru prima data dupa 1989, inflatia anuala a devenit negativa in luna iunie

Premiera in Romania. Potrivit celor mai recente date ale Institutului National de Statistica INS), economia tarii noastre a ajuns in deflatie. Analistii spun ca vestea nu e deloc buna pentru romani, mai.

PREMIERA in economia romanesca de dupa 1989: Inflatia anuala a devenit NEGATIVA in luna iunie

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, arata INS.

Este pentru prima data dupa 1989 cand se intampla ASTA, datorita reducerii TVA

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru.

Orice este posibil! Jeff Goldblum, tata pentru prima data la 62 de ani

Niciodata nu este prea tarziu ca sa-ti vezi visul implinit. Asta pare sa-si fi spus si Jeff Goldblum.

Prima inflatie cu minus de dupa Revolutie: media generala a preturilor a scazut in iunie cu 1,6%

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% din 1 iunie. Astfel ca rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, influentata de ieftinirea alimentelor cu 6,4%, potrivit Institutului National de Statistica INS).

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )