Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS: Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, influentata de ieftinirea alimentelor cu 6,4%, potrivit Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani,.

PREMIERA in economia romanesca de dupa 1989: Inflatia anuala a devenit NEGATIVA in luna iunie

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, arata INS.

Premiera in Romania: Pentru prima data dupa 1989, inflatia anuala a devenit negativa in luna iunie

Premiera in Romania. Potrivit celor mai recente date ale Institutului National de Statistica INS), economia tarii noastre a ajuns in deflatie. Analistii spun ca vestea nu e deloc buna pentru romani, mai.

Este pentru prima data dupa 1989 cand se intampla ASTA, datorita reducerii TVA

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )