Libnet.ro
UNICEF

21:00

Informatii de ultima ora. in ce stare se afla medicul-erou de la Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Informatii de ultima ora. in ce stare se afla medicul-erou de la Piatra Neamt

Nelu Tataru a declarat, intrebat luni despre starea de sanatate a medicului Ioan Catalin Denciu transferat duminica la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, ca i-a fost efectuata o procedura de dializa, o reechilibrare si tratamentul arsurilor. Ministrul Sanatatii a adaugat ca sunt critice urmatoarele trei zile. Trei zile, trei saptamani, trei luni. Este o procedura si un protocol in arsuri, a mai explicat Tataru. continuă pe Adevărul

Informatii de ultima ora privind starea de sanatate a medicului roman care a fost transferat in Belgia

Ministerul Sanatatii a facut un anunt despre starea de sanatate a medicului de garda de la sectia ATI COVID de la Spitalul din Piatra Neamt care a fost transferat la un spital din Belgia. Catalin Denciu a suferit arsuri de gradul 4 in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia afectata de incendiu. Din nefericire, medicul este in continuare in stare grava.

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Informatii socante din ancheta tragediei din Piatra-Neamt: Cinci persoane decedate nu pot fi indentificate

Antena 3 va prezinta dezvaluiri incredibile care ies la iveala in ancheta tragediei de la Piatra-Neamt. Cinci persoane nu pot fi indentificate nici acum, dupa 48 de ore de la cumplitul incendiu in care 10 oameni au ars de vii in sectia ATI.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Cei sase pacienti transferati de la Piatra-Neamt la Spitalul din Letcani sunt in stare grava. Medicul Carmen Dorobat: Speram ca stradaniile noastre nu sunt zadarnice

Cei sase pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt care au fost transferati la Spitalul mobil de la Letcani se afla in continuare in stare grava, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva. Anuntul a fo.

Perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Ce au facut anchetatorii duminica, la 2 noaptea

Sfarsitul de saptamana ne-a ingrozit prin drama de la spitalul din Piatra Neamt. Sunt deja multe intrebari si nereguli gasite de anchetatori in acest caz dramatic. Informatiile de ultima ora au scos la iveala mai multe nereguli si lipsuri Perchezitii pana la ora doua noaptea Tragedia din spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala, daca .

Starea pacientilor care au fost transferati de la Piatra Neamt la Iasi. Detalii de la medicii care ii ingrijesc

Toti pacientii care au fost transferati sambata, 14 noiembrie, de la Piatra Neamt la Iasi se afla la sectia de Terapie Intensiva. Potrivit medicilor, trei dintre ei sunt in stare grava.

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt si transferat ieri la un spital din Belgia, este in continuare in stare grava

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si transferat ieri la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este in continuare in stare grava, anunta Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )