Libnet.ro
UNICEF

12:30

A inghitit 7000 de dolari si a ajuns de urgenta la spital. Motivul bizar pentru care a facut acest lucru

Antena3 Antena3,
A inghitit 7000 de dolari si a ajuns de urgenta la spital. Motivul bizar pentru care a facut acest lucru

Caz socant in Columbia. O femeie a inghitit 7000 de dolari si a ajuns de urgenta la spital. Medicii au reusit sa-i scoata 57 de bancnote de 100 de dolari, in timp ce restul au trecut in co. continuă pe Antena3

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision

Alex Florea a ajuns la spital dupa prima repetitie la Eurovision. Artistul s-a dezechilibrat si a cazut de pe tunul pe care se urcase pe scena. Mai mult, a stricat si recuzita show-ului pe care il va prezenta saptamana viitoare. Iata ce s-a intamplat! .

Fetita Oanei Roman a ajuns la spital chiar de 1 Mai. Anuntul facut de vedeta

Fetita Oanei Roman a ajuns la spital chiar de 1 Mai, insa de data asta, micuta nu a ajuns pe mana medicilor pentru ca se simtea rau, ci doar pentru un control de rutina, scrie.

Avea dureri cumplite in picioare si a ajuns la spital. Descoprirea socanta facuta de medici dupa ce s-au uitat pe radiografii. A intrat imediat in operatie. Sunt atat de multe (FOTO)

Avea dureri cumplite de picioare si a ajuns la spital. Medicii i-au facut imediat radiografii si au avut un adevarat soc cand le-au vazut. Badrilal Meena din India a intrat imediat in operatie,.

Accident extrem de grav la cativa kilometri de Arad. Doua femei au ajuns la spital

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident extrem de grav care a avut loc la doar cativa kilometri de Arad. Dupa ce a vandut miere pe marginea drumului, o localnica din comuna aradeana Z?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )