Libnet.ro
UNICEF

06:00

Initiativa depusa de Udrea: Cei care au comis fapte de coruptie si le denunta nu sunt pedepsiti doar daca fac denunt in 3 luni

Adevărul Adevărul,
Initiativa depusa de Udrea: Cei care au comis fapte de coruptie si le denunta nu sunt pedepsiti doar daca fac denunt in 3 luni

Deputatul Elena Udrea a depus, la Parlament, o initiativa legislativa de modificare a Codului penal, conform careia cei care au comis fapte de coruptie sa fie exonerati de pedeapsa doar daca fac denunturile in maximum trei luni de la comiterea infractiunii. in plus, denuntatorilor li se confisca bunurile obtinute ilegal. continuă pe Adevărul

Initiativa controversata depusa de Elena Udrea la Parlament

Deputatul Elena Udrea a depus, la Parlament, o initiativa legislativa de modificare a Codului penal, conform careia cei care au comis fapte de coruptie sa fie exonerati de pedeapsa doar daca fac denunturile in maximum trei luni de la comiterea infractiunii. in plus, denuntatorilor li se confisca bunurile obtinute ilegal.

Radu Banciu vine cu o solutie pentru cei care nu indeplinesc conditiile lui Turcescu de a intra in PMP: Dati un plic si se rezolva. E romaneste, ce dracu! (VIDEO)

Robert Turcescu cauta noi membri de partid care sa devina deputati si senatori din toamna. Pentru a face parte din PMP, fostul jurnalist a anuntat si o serie de conditii pe care trebuie sa le.

A convins 900 de oameni sa-si ia viata. Era vazut ca un sfant de cei care il urmau

Acum aproape 38 de ani, un singur om a avut puterea sa duca la moarte peste 900 de suflete, dintre care 276 erau copii. Jim Jones, detinatorul acestui record macabru, era pastorul sectei Templul Oamenilor.

Anuntul facut de Samsung Romania pentru toti cei care si-au cumparat Galaxy Note 7

Romanii care au achizitionat smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 de la partenerii oficiali de pe plan local ai companiei sud-coreene vor putea sa il inlocuiasca incepand cu 19 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )