Libnet.ro
UNICEF

12:15

Initiativa lui Tariceanu, prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri, amanata pentru a cincea oara

Antena3 Antena3,
Initiativa lui Tariceanu, prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri, amanata pentru a cincea oara

Senatorii juristi au amanat din nou legea prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri. Este a 5-a amanare in cazul acestui proiect. Comisia Juridica va dezbate pe 9 mai acest act normativ. continuă pe Antena3

Presedintele a fost acasa la Sibiu, ca pe el imaginatia nu-l da afara din casa. Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tariceanu si altii de 1 Mai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, dar si altii. Presedintele a.

Klaus Iohannis: Guvernul trebuie sa-si faca temele mai bine daca vrea mutarea, la Bucuresti, la Agentiei Europene a Medicamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bruxelles, ca Romania ar putea gazdui Agentia Europeana a Medicamentului, cu cateva conditii, insa. Prima este ca guvernul sa-si faca temele mai bine si sa identifice si propuna un sediu, in conditiile in care vorbim despre o cladire in care muncesc aproape o mie de persoane.

Klaus Iohannis, gest controversat la Bruxelles. Imaginile au facut inconjurul lumii

Gest incredibil facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Summit-ul Uniunii Europene la care participa in aceste zile. Iohannis a reusit sa-i infurie pe britanici dupa ce a dat la o.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cel mai important este sa discutam despre oameni. Asta inseamna romanii care traiesc in Marea Britanie, dar si britanicii care traiesc in Romania. Ei trebuie sa stie ce-i asteapta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bruxelles, inainte de reuniunea Consiliului European, ca in ceea ce priveste Brexit-ul, cea mai importanta chestiune care trebuie discutata.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cel mai important este sa discutam despre oameni. Asta inseamna romanii care traiesc in Marea Britanie, dar si britanicii care traiesc in Romania. Ei trebuie sa stie ce-i asteapta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bruxelles, inainte de reuniunea Consiliului European, ca in ceea ce priveste Brexit-ul, cea mai importanta chestiune care trebuie discutata.

Un clip cu Klaus Iohannis, viral pe internet: Presedintele, surprins in timp ce a mutat steagul Marii Britanii, la Consiliul European (VIDEO)

Un videoclip cu presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a devenit viral pe internet. Seful statului si-a intrerupt brusc declaratiile pe care le sustinea in.

Internautii britanici, indignati de gestul presedintelui Klaus Iohannis, care a mutat steagul Regatului Unit. Prilej de comentarii rasiste si xenofobe

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a muta in lateral drapelul Regatului Unit in timpul declaratiilor de presa de sambata de la Bruxelles a provocat un adevarat val de indignare in randul internautilor britanici, dupa ce publicatia Sunday Express a prezentat inregistrarea video a acestui moment .

Klaus Iohannis, dupa summitul din Bruxelles: Prima data oamenii, dupa aceea banii

Pesedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa, despre summitul de la Bruxelles in care se traseaza liniile directoare ale Brexit-ului. despre romanii din Marea Britanie si situatia acestora, avand in vedere ca urmeaza Brexitul.

Turcan: Klaus Iohannis nu poate sa vina sa faca treaba celor din PNL

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca presedintele Klaus Iohannis nu poate sa vina sa faca treaba PNL, nici Dacian Ciolos sau alt personaj providential, ci liberalii trebuie sa prezinte strategii clare pentru a atrage oameni care structural sunt compatibili cu formatiunea.

Ce le transmite Klaus Iohannis romanilor care muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bruxelles, ca prima chestiune care trebuie discutata in ceea ce priveste Brexit este legata de oameni, aratand ca trebuie sa se negocieze in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )