Libnet.ro
UNICEF

22:15

Initiere in haosul legislativ din Romania

România Liberă România Liberă,
Initiere in haosul legislativ din Romania

Obligatoriu pana 2004, avizul de la pompieri a fost inlocuit ulterior de o declaratie pe proprie raspundere. continuă pe România Liberă

Cimpeanu: Din cele 19.000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia impotriva incendiilor

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a afirmat sambata ca, din cele 19. 000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor.

Manifestatiile din Romania pentru victimele de la Colectiv, sustinute si de romanii din Chicago

In ultimele zile a avut loc o mobilizare impresionanta si in Diaspora, cu privire la victimele din Colectiv, ceea ce arata ca ecoul manifestatiilor din Romania este puternic si dincolo de granite. Romanii au iesit in strada si la Londra, Paris, Madrid,.

Guardian: Explozia de furie din Romania, pe fondul coruptiei generalizate, semnaleaza speranta fragila

Explozia de furie din Romania, generata de coruptia generalizata si de ineficienta institutionala care au culminat cu un incendiu intr-un club, semnaleaza o speranta fragila, care a generat demisia Guvernului Victor Ponta si a primarului Sectorului 4,.

Utilizatorii de Internet din Romania, vizati de o noua amenintare cibernetica

Utilizatorii de internet din Romania se confrunta cu o noua amenintare cibernetica de tip ransomware, prin care li se solicita plata unei recompense pentru decriptarea unor fisiere, atentioneaza Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO), intr-o informare publicata, joi, pe propria pagina de internet.

Tudor Chirila: de ce trebuie sa luptam in continuare pentru a schimba sistemul din Romania

Tudor Chirila, la fel ca multi din cei care vor sa schimbe tara in bine, este de parere ca cei care au iesit in strada marti seara trebuie sa continue sa lupte, sa faca presiune intrucat procesul de inlocuire a clasei politice este de durata. Iata ce declara.

Doar 7% din scolile din Romania au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a afirmat astazi ca, din cele 19. 000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor, informeaza surse din presa.

Business Report: Spitalele din Romania pot interna la terapie intensiva cel mult 5.000 de oameni in cazul unei calamitati; SP: Demisia premierului Victor Ponta nu are un impact imediat asupra ratingului Romaniei; NEPI vrea sa replice modelul de afaceri d

Abandonul scolar si refuzul statului de a finanta Educatia ne costa miliarde de euro pe an. Prin Legea educatiei adoptata in 2011, Romania s-a. Resetarea clasei politice: ce ar presupune pentru Romania acestui moment. Ideea de resetare a vietii politice romanesti circula cu insistenta in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )