Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guardian: Explozia de furie din Romania, pe fondul coruptiei generalizate, semnaleaza speranta fragila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guardian: Explozia de furie din Romania, pe fondul coruptiei generalizate, semnaleaza speranta fragila

Explozia de furie din Romania, generata de coruptia generalizata si de ineficienta institutionala care au culminat cu un incendiu intr-un club, semnaleaza o speranta fragila, care a generat demisia Guvernului Victor Ponta si a primarului Sectorului 4,. continuă pe Wall-Street Ro

The Guardian: Laura Codruta Kovesi, femeia care conduce razboiul anti-coruptie din Romania si aduce trofeu dupa trofeu

Cotidianul britanic The Guardian publica miercuri un portret al Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, cu titlul Femeia care conduce razboiul anti-coruptie in Romania. Jurnalistii britanici subliniaza ca Laura Codruta Kovesi este omul care conduce Directia Nationala Anticoruptie din Romania, ce instrumenteaza dosare de coruptie in care sunt implicati primari, judecatori, dar si cel care, pana miercuri, a fost primul ministru al Romaniei, Victor Ponta. Ponta nu este singurul. O multime de politicieni, primari, judecatori si procurori au ajuns sa fie anchetati de Directia Nationala Anticoruptie din Romania, intr-o lupta impotriva coruptiei fara rival in tarile Europei de Est. DNA este condus de Laura Codruta Kovesi, un procuror-sef in varsta de 42 de ani, linistit si modest, care aduce trofeu dupa trofeu.

Business report: Topul barurilor si cluburilor din Romania. Cine incaseaza cei mai multi bani; Legea care inchidea localurile cu probleme exista, dar nu avea norme de aplicare; Cum cumperi de pe Amazon fara comisioane inutile?

Transformarea in mall a Circului Foamei din centrul Capitalei va fi reluata. Milionarul sibian Aurel Eugen Muntean a facut rost de bani pentru a continua transformarea in mall a fostului Circ al Foamei. Nobel Oil va deschide aproximativ 100 de benzinarii in Romania. Compania azera Nobel Oil va patrunde pe piata din Romania cu un lant de benzinarii. Proiectul azerilor va debuta in decembrie, prima statie urmand.

Spectre ajunge in cinematografele din Romania

Cei care asteapta cu sufletul la gura premiera noului film din seria James Bond, au motiv de bucurie. Pelicula va ajunge saptamana aceasta in cinematografele din Romania. SPECTRE este cel de-al 24-lea film din celebra franciza britanica James Bond si cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig in rol principal, dupa Casino Royale 2006), [] Spectre ajunge in cinematografele din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Utilizatorii de Internet din Romania, vizati de o noua amenintare cibernetica

Utilizatorii de internet din Romania se confrunta cu o noua amenintare cibernetica de tip ransomware, prin care li se solicita plata unei recompense pentru decriptarea unor fisiere, atentioneaza Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO), intr-o informare publicata, joi, pe propria pagina de internet.

Tudor Chirila: de ce trebuie sa luptam in continuare pentru a schimba sistemul din Romania

Tudor Chirila, la fel ca multi din cei care vor sa schimbe tara in bine, este de parere ca cei care au iesit in strada marti seara trebuie sa continue sa lupte, sa faca presiune intrucat procesul de inlocuire a clasei politice este de durata. Iata ce declara.

Avion decolat din Romania, ATERIZARE de urgenta: Un pasager, RETINUT

Un avion al companiei Wizz Air, care efectua o cursa din Romania spre Norvegia, a aterizat de urgenta in orasul suedez Malmo, marti, dupa ce un pasager a incercat sa sparga usa de la cabina pilotilor. Nicio persoana nu a fost ranita. a anuntat politia, citata de Associated Press in pagina electronica.

Laura Codruta Kovesi, femeia care conduce razboiul impotriva coruptiei din Romania

Laura Codruta Kovesi se afla la conducerea agentiei care instrumenteaza dosare de coruptie in care sunt implicati primari, judecatori, membri ai parlamentului, dar si cel care pana miercuri a fost premierul Romaniei, scrie cotidianul britanic The Guardian in editia sa de miercuri.

Laura Codruta Kovesi, femeia care conduce razboiul impotriva coruptiei din Romania

Laura Codruta Kovesi se afla la conducerea agentiei care instrumenteaza dosare de coruptie in care sunt implicati primari, judecatori, membri ai parlamentului, dar si cel care pana miercuri a fost premierul Romaniei, scrie cotidianul britanic The Guardian in editia sa de miercuri.

Business Report: Spitalele din Romania pot interna la terapie intensiva cel mult 5.000 de oameni in cazul unei calamitati; SP: Demisia premierului Victor Ponta nu are un impact imediat asupra ratingului Romaniei; NEPI vrea sa replice modelul de afaceri d

Abandonul scolar si refuzul statului de a finanta Educatia ne costa miliarde de euro pe an. Prin Legea educatiei adoptata in 2011, Romania s-a. Resetarea clasei politice: ce ar presupune pentru Romania acestui moment. Ideea de resetare a vietii politice romanesti circula cu insistenta in.

Guvernul de la Chisinau a demarat controale in toata tara dupa tragedia din Romania / Campanie de donare de sange peste Prut pentru victimele din Romania

Premierul interimar al Republicii Moldova Gheorghe Brega a dispus efectuarea controalelor in toate localurile de divertisment din tara pentru a verifica daca acestea au planuri impotriva incendiilor si daca sunt respectate, ministrul de interne precizand ca acestea vor dura doua saptamani.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1916 seconds )