Libnet.ro
UNICEF

11:16

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie. continuă pe Hotnews

Filote, Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor Europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene din randul statelor membre ale Uniunii Europene, fiind singura tara care are o rata de sub 60%, cu 20% sub media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, sustine sefa reprezentantei Comisiei Europene CE) in tara noastra, Angela Filote.

Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, fiind singura tara care are o rata de sub 60 la suta, cu 20 la suta sub media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, spune sefa reprezentantei Comisiei Europene in tara noastra, Angela Filote, potrivit Mediafax.

Rata somajului a ajuns in ianuarie la 11,20% Este cea mai mare rata a somajului din ultimii trei ani

Rata somajului a atins in Teleorman, la finalul lunii ianuarie, un nou record negativ de 11,20%, cu 0,3 % mai mare decat fata de luna decembrie 2014 si cu 0,2% mai mare decat luna ianuarie 2014.

Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor UE in Romania, cu 20 de procente sub media europeana

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, fiind singura tara care are o rata de sub 60 la suta, cu 20 la suta sub media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, spune sefa.

Comisia Europeana: Rata de absorbtie a fondurilor europene in Romania e cu 20 de procente sub media europeana

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, fiind singura tara care are o rata de sub 60%, cu 20% sub media inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Romania este singurul.

Rata de absorbtie a fondurilor europene, cu 20% sub media europeana

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, fiind singura tara cu o rata sub 60%, cu 20 de puncte procentuale sub media Uniunii Europene, a declarat astazi sefa reprezentantei Comisiei Europene in tara noastra, Angela Filote, citata de surse din presa.

Romania, tara care sta cel mai prost la absobtia fondurilor europene: 20% sub media europeana

Fondurile Europene nu sunt punctul nostru forte. Romania este singura tara care are o rata de absorbtie a fondurilor UE de sub 60%, cu 20 de procente sub media europeana, inregistrant in acelasi timp si cea mai mica absorbitie la nivelul UE, spune.

Romania, singurul stat membru cu o rata de absobtie a fondurilor europene sub 60 %

Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene, cu 20 la suta sub media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, spune sefa reprezentantei Comisiei Europene in tara noastra, Angela Filote, conform Mediafax.

Cea mai NOUA postare a Elenei Udrea pe Facebook. Fara sa vrea, Udrea se INCRIMINEAZA: M-a rugat sa intervin la el

Asemenea obiceiului fostului presedinte Traian Basescu, de a aparea in fata tarii la ora 18:00, pentru a-si prezenta parerea despre una, despre alta, fosta prezidentiabila Elena Udrea da din coate pentru.

Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014 la categoria 5-10 milioane de pasageri, potrivit Airports Council International-Europe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )